tisdag, maj 12, 2020

Denna ljuva tid - Shopping?

 Man skulle faktiskt kunna sjunga: "I denna ljuva sommartid, gå ut min själ och gläd dig vid..." ♫♪♫♪ - för än är det inte sommar, men vi har ju sommartid nu 😀 eller hur, visst har jag rätt?

 Jag bjuder på vackra blomster från Stadsträdgården igen. 

Det har faktiskt varit ganska många soliga och vackra dagar den senaste tiden. Mestadels kyliga men en och annan drygt 20 grader också. Jag hoppas verkligen på en varm sommar, där jag kan avnjuta även kvällsmaten på balkongen. Jag har sol där ifrån morgonen tills klockan 14.00 och jag är som fastgjuten därute, om det är skönt där.

Bättre en fågel i handen, heter statyn som porlar så fint.
 
Orsakullan undrar idag vilket mitt senaste inköp var.
Jaa, de är inte så många numera. Det var matkassarna förra måndagen och nu planerar jag nästa beställning. Jo, men visst, jag skickade efter fem munskydd, som kom här i fredags, mer som "bra-att-ha".

Ljus och Kärlek

9 kommentarer:

  1. Otroligt så många fina blommor och visst är det snart sommar=)
    Jätte fin fontän som porlar.
    Vårt sista inköp var i lördags och matvaror. Trevlig dag <3
    Kram

    SvaraRadera
  2. Fint att strosa runt och kanske sitta en stund i den vackra stadsträdgården och njuta av de färgglada blommorna. Och de piggar ju verkligen upp.
    Ja, visst är det sommartid enligt klockan. Många vackra dagar har det ju varit men vissa lite kyliga. Men vi är ute på våra rundor och en lättare täckjacka åker på. Älskar dessa promenader och så mysigt att slå sig ner i lä på en servering om det är sol. Extra lön för mödan så att säga.
    Hoppas på fint väder i morgon när jag ska träffa ett par väninnor för promenad och lunch. Men annars får vi äta lunch inne på något "luftigt ställe". Och många sådana finns ju.
    Stor kram och trevlig tisdag.

    SvaraRadera
  3. Vilken vacker blomsterprakt så det är tur att vi i alla fall får vara utomhus. Kläder har jag inte köpt några alls för det blir liksom inte att man springer i affärer numera. Ett och annat har vi dock klickat hem via nätet.

    Kram och god tisdag <3

    SvaraRadera
  4. Här kom lite nytt vitt nerfallande från himlen så de stackars blomster å knoppar på träden som kommit fram fryser väl ihjäl.
    Dina bilder ger dock hopp om vad som komma skall.
    Inte mycket till shopping nu för tiden... men jag köpte ju nya gåingskor från Engelsons häromveckan, eller jag klickade ju hem dem på nätet.

    kram

    SvaraRadera
  5. Härligt vackra färgrika blomsterbilder. Man blir så glad av att se dom!
    Idag har det snöat några mil från oss, så man kan säga att våren har kommit av sig! Det är bistert, men skönt ute när solen skiner!
    Ha det fint!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Vacker staty med!
    Fina blommor och så fina gamla hus i bakgrunden ,-)
    Sommartid ja känns mer som vintertid här ,-)) kallt blåsigt och 3 gr.
    Senaste inköp.....ja mat. Har inte varit i någon annan affär på flera månader.
    Ha det jättefint
    KRAM Primrose ,-)

    SvaraRadera
  7. "Lampan" i första bilden - är det ett bi-hotell? Gillas skarpt, vad det än är.
    Blomsterprakten i Stadsträdgården är helt underbar att titta på och njuta av.
    Så du köpte också ett fempack med munskydd. Nu är vi tre som köpt. Carita och jag har visat våra. Nu är det din tur att visa upp.
    Har alltid ett munskydd i jackfickan, men har faktiskt inte använt det ute. Här är det så gott som ingen som är "maskerad", så det känns löjligt. Dessutom behöver jag ju inte gå nära någon, och då kvittar det ju. Å i Täby Centrum är det så glest med människor att distanseringen är given så att säga.

    SvaraRadera
  8. +0,5 i morse, 6º och isande vindar - jag vet inte om jag vill kalla det sommar. Vi har visserligen sommartid, men sommaren låter vänta på sig ett tag till.
    Men vackert är det, både här och där!
    Kram, Ingrid

    SvaraRadera
  9. Ja visst har det varit soligt och fint ... ända tills det började snöa i morse!!!

    SvaraRadera