torsdag, juli 12, 2018

Bara så behagligt

God torsdagsmorgon! Det blir ingen ärtsoppa idag 😀inga pankisar heller. Det är vintermat. Nu gäller det att hitta det som lockar bäst i värmen, men det fixar sig alltid. Det är gott att laga till mig själv.

Efter tvättstugan igår, så cyklade jag iväg en skaplig runda och gjorde dessutom ett rivande i affärer på ett affärsområde andra sidan staden, där Clas Ohlson och Rusta finns. Kollade upp en hel del saker som jag funderar över och något kom med mig hem också.

Jag vill att det ska vara både bra och prisvärt och då kan det även få ta lite tid. Ibland direktfyndar jag, som t.ex. nu på Lidl, där hittade jag ett passande madrasskydd till min nya säng, bara 59.90.

 Som första fotot visade, så  cyklade jag sedan in på Lidköpings äldst bevarade stadsdel, Limtorget.

 Just vid dessa bord fikade ingen, för de satt i klungor på andra sidan gräsmattan och närmare mig.
Finkänslig, som jag är, så undvek jag att fota dem 😀


Ytterligare en underbar sommardag gick till ända. Så ofattbart underbart att kunna vara ute till sena kvällen och må gott utan att frysa. Det är bara att tacka och ta emot dagen idag.

💝 Ljus och Kärlek 💝

14 kommentarer:

Ami sa...

Det är helt otroligt vilket underbart väder ni har. Och att det har varat så länge!
Fortsätt njut och ha en fin dag
Kram

znogge sa...

Vilka härliga bilder från gårdagens tur! Grattis till fyndet! Just att hitta såväl billigt som bra är verkligen att föredra :D

Kram och ha en härlig torsdag!

Tove Olberg sa...

Härlig dag du gav dig i går och idag!
Kram <3

Ditte sa...

Limtorget är verkligen en fin stadsdel i Lidköping, men väldigt länge sen haf var där så det är väldigt roligt med bilder därifrån. Visst är det härligt med de varma kvällarna. Bara att njuta. Dagarna är också sköna men hellst sitter jag vid vattnet i skuggan och med benen som får bada.
Önskar dig ännu en fin kväll.
Kram!

Mickandialog sa...

Vilka härliga bilder du tar. Vilken sommarfeeling. Gillar Lidl. Både bra grejer, och bra mat. Inte allt, men vissa varor har de bara där. Deras remouladsås exempelvis. De hade finsk vecka och hade en massa finska delikatesser. Gött. Kramisar

Gerd ♥ sa...

Det är absolut otroligt!
Kram

Gerd ♥ sa...

Bästa valet!
Vilken torsdag, jag ville inte gå in!
Kram

Gerd ♥ sa...

Jag verkligen unnade mig med vädrets makter till hjälp!
Kram 💝

Gerd ♥ sa...

Limtorget är en oas.
Otroliga dagar som vi får uppleva½
Kram

Gerd ♥ sa...

Härligt väder! Ja, Lidl är bra på mycket, och mycket speciellt.
Kramisar

BP sa...

Ja, den här sommaren är bara ett mirakel, osannolikt bra alltså. Men det är nog bara du och jag kvar som njuter för fullt. Alla andra bara gnäller. Okej då, jag förstår böndernas problem. Även jag önskar rejäla regnmängder någon gång snart, bara de kommer under nätterna så;-)

Duktigt av dig att botanisera i affärer i den här värmen. Det skulle inte jag klara för att vara ärlig.

Kul även att du gillar laga mat åt dig själv! Här skäms jag en aning, då maken och jag inte lagat en enda rätt på minst 6 veckor. Det finns hämtmat, och då menar jag inte snabbmat. Att laga mat i 27 grader inomhus - där går gränsen.
Fotona från Limtorget är ju såååååå fina. Å som du kommer att se så var jag inte ett dugg finkänslig när jag fotade folk idag - med zoom såklart;-)

Bara vara jag sa...

Jag har varmt också "ler". Men igår då det var över 25 grader varmt ute frös jag, idag vaknade jag och var förkyld så det förklarade varför jag frös trots värmen. Som vanligt har du vackra bilder av Lidköping =) Ha det bäst! Kram♥

Gerd ♥ sa...

Det lönar sig inte att gnälla, vädret blir som det blir. Vi får räkna med dyrare livsmedel och elpriser. Men jag njuter just nu!

Jag har det rätt svalt i köket så det funkar bra att laga mat.
Och fota folk, med eller utan zoom, det syns ju att man riktar kameradelen mot någon, nej jag har svårt.

Gerd ♥ sa...

Krya på dig! Inget vidare att bli sjuk i värmen.
Kram 💝