tisdag, juli 03, 2018

Det hetsar på

God sen morgon ifrån mitt tjäll! Gårdagen blev en lång resdag och kväll.

Denna värmen är inte bara på gott. Tågen hade det besvärligt för de skogsbränder, som uppstod igår. Omdirigeringar, ersättningsbussar och väldigt många tågstopp för mötande tåg. Men jag klagar inte, man löste allt på bästa sätt och jag kom hem till slut, lite trött i klubban. 

Somnade en stund framför datorn, som envetades med att leverera Facebook på portugisiska. Idag har jag fått ordning på det, suck, men man blir ju helt kinesisk.



 Några bilder från en utflykt in till Karlstad. Här gick vi förbi Sandgrund och Lars Lerin och ut på Sandgrundsudden. Folk låg och solade i bikini och Diego hoppade i plurret och här står han med fötterna i vattnet och kollar på en spännande båt, som kom förbi.

Jag har haft det toppen och nu återstår att plocka isär och ihop mina pinaler, så det blir som vanligt här igen. Må så gott!

💝 Ljus och Kärlek 💝

10 kommentarer:

  1. Kan tänka mig att du har haft några riktigt härliga dagar!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Härligt att resa, men lika skönt att komma hem till sitt eget igen och få ordning på sin vardag.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är väl härligt, att man kan längta hem också!
      Kram

      Radera
  3. Du ser i alla fall ut att ha haft trevliga dagar! Det är kanske skönt att vara hemma några dagar ... men snart är du väl på språng igen!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, nu är jag nog hemma ett tag!
      Kram

      Radera
  4. Vad gäller tågen så är det ju inte bara p.g.a. bränder de inte går, men just i värmland har dte ju säkert påverkat mycket. Här i Stockholm brinner det inte men stopp är det ändå. Välkommen hem och hem kom du ju till sist.
    Förstår att du haft det bra. Roligt också med en tur till Karlstad och det är ju en fin stad med mycket att erbjuda. Förstår att det nu inte blev ett besök hos lars lerin med Diego med. Men mycket nytt finns att se.
    Önskar dig en fin tisdag.
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, tågen är oberäkneliga.
      Turen till Karlstad var väl precis det vi mäktade med i värmen.
      Stor kram!

      Radera
  5. Härliga bilder igen och igen hos dig. Du visar verkligen Sverige när det är som bäst. Å det har det varit sedan i början på maj! Hoppas att du nu kan njuta och susa på din balkong ett par dagar utan att använda SJ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sverige är som bäst med blå himmel!
      Nu ska jag varva ner och njuta min balkong ett bra tag!

      Radera