onsdag, september 30, 2020

🍂🍁Sista september!

Gomorron, gomorron, hör inga fĂ„glar sjunga, men vill visa den nya höstskruden i Lisch đŸ‚đŸvisst Ă€r det fint, dĂ€r pĂ„ brorĂ€cket!

Jag vet, att jag lÀt bilden bli för stor, men jag tycker den Àr sÄ mÀktig, sÄ jag lÀt det vara sÄ, i stÀllet för att krympa den inom ramarna.

HĂ€r, pĂ„ min cykelvĂ€g frĂ„n köpcentrat Änghagen. Jojomen, jag cyklar mycket och det pĂ„ min Karin Monark, sĂ„ fĂ„r jag mer motion Ă€n pĂ„ Sigge Batavus. Jag Ă€r mycket för att variera.

Jag hade en liten klipphÀngare igÄr. Ja, jag var sysselsatt rÀtt stor del av dagen med den hÀngaren, plus att jag höstplockade i mina saker, accessoarer och tocke dÀringa - inför den kommande kylan.

Efter lĂ„ng betĂ€nketid sĂ„ har jag köpt mig en ny kamera med 15x optisk zoom. Ganska sĂ„ avancerad, min nya kompis och jag har bara mig sjĂ€lv att klura med, sĂ„ det fĂ„r ta sin tid. Kompisen heter kort och gott Lumix. Mina gamla fina kameror Nikon och Casio har ingen OK-stĂ€mpel lĂ€ngre hos mig, sĂ„ nu finns det ett projekt för mina grĂ„ hjĂ€rnceller att lösa! Älskar projekt!

Nya Blogger tycker jag nog att jag blivit herre dam över, rĂ€tt sĂ„, jag ska inte svĂ€ra mer. Och bilderna Ă€r Ă€n sĂ„ lĂ€nge frĂ„n mobilkameran...

Orsakullan: Jag Àr riktigt trött pÄ... pandemin!

Ljus och KÀrlek och lite besök hos er, mina vÀnner!

8 kommentarer:

  1. Jag hÄller helt med dig - nog Àr man bra trött pÄ den dÀr pandemin som sÀtter kÀppar i hjulet för livet. Man gÄr pÄ sparlÄga!
    Kram, Ingrid

    SvaraRadera
  2. SÄ spÀnnande med en ny kamera! Hoppas att ni ska trivas bra tillsammans :D
    Pandemin Àr jag ocksÄ riktigt trött pÄ!

    Kram och god onsdag!

    SvaraRadera
  3. Tycker det Àr fint med lite större bilder. Allt syns ju sÄ mycket bÀttre och utan att man behöver klicka pÄ bilderna för att de ska bli större. FortsÀtt gÀrna sÄ. Fina bilder.
    Visst Àr det roligt att de gör sÄ fint. Har sett det runt om hÀr ocksÄ. Bara att njuta av det vackra. En vÀldigt fin bild ocksÄ.
    Grattis till din nya kamera. Och du fÄr sÀkert stor glÀdje av den. Roligt att testa alla instÀllningar. Men visst tar det tid innan man blir van. Men det Àr ju ofta stor skillnad i bildkvalité med en riktig kamera. Blir en annan upplösning som syns och mÀrks om bilderna Àr större. Kul sedan att se bilder pÄ bloggen Àven frÄn kameran.
    Stor kram och trevlig onsdag.

    SvaraRadera
  4. SÄ fint det Àr runt om i Din stad.

    Ny kamera... sÄ skoj, grattis.

    kram

    SvaraRadera
  5. Det ser verkligen ut som höst hos dig, vackra fÀrger.
    SpÀnnande med ny kamera.
    Ja, denna pandemin, sÄ mycket den har Àndrat.
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Bra att du lĂ€t den fina bilden med de lĂ€ckra blomlĂ„dorna pĂ„ bron vara i "rĂ€tt" storlek. Det var den vĂ€rd. Å du har ju ingen blogglista eller annat till höger om "textfĂ€ltet", sĂ„ du kan ju alltid anvĂ€nda dina 740 px.

    Har ocksÄ slutat gnÀlla över Nya Blogger, men har fortfarande inte lyckats med vettiga bildtexter, alltsÄ text som inte stÄr lÄngt frÄn bildkanten. Ja, ja...

    Stort GRATTIS till Lumix! Den kameran behöver du inte ens döpa till nÄt annat Àn just Lumix;-) Den Àr rÀtt snarlik min. SÄg att den ocksÄ hade en uppfÀllbar skÀrm. Har fortfarande inte kommit underfund med hur den ska anvÀndas. Men jag tillhör ju dom som inte lÀsa manualer;-)

    SvaraRadera
  7. Fina bilder frÄn din stad! SÄ kul med en ny kamera.
    Å vi Ă€r trött pĂ„ samma saker ja!
    Ha en fortsatt bra vecka.
    Kram

    SvaraRadera
  8. ÅÄhh sÄ vackert det Àr hos dig nu! JÀttefina bilder!
    SpÀnnande med en ny kamera ... den blir du sÀkert vÀn med snart! Det blir kul att fÄ se lite bilder sen.
    Kram

    SvaraRadera