tisdag, juni 29, 2021

Trees on Tuesdays 🌳

NĂ€st sista dagen pĂ„ juni, hur fort har inte detta gĂ„tt?? Men jag njöt av mĂ„ndagen och efter alla rutiner hemma sĂ„ cyklade jag ivĂ€g till en bokad tid pĂ„ Polisen. Jag har ansökt om nationellt id-kort. Mitt pass gick ut i april och jag har inte tĂ€nkt Ă„ka utanför EU eller Schengen, sĂ„ detta lilla rĂ€cker. 

Det blev en vÀnda in pÄ StadstrÀdgÄrden ocksÄ. Flera bÀnkar i skuggan var upptagna, ja det var verkligen varmt att vara dÀr.

Jag chansade pÄ en fotvÄrdstid ocksÄ. Lyckades fÄ en pÄ stört och det Àr bara sÄ hÀrligt att bli ompysslad och fÄ lite nytt lack pÄ naglarna ocksÄ. SommarfrÀscht.

Vaknade Äterigen till kalasvÀder! Frukost pÄ balkongen. Kaffe, macka med leverpastej och saltgurka, kokt Àgg och brantevikssillbit, mums. Japp, nu har mina terminalglas kommit sÄ jag ska ivÀg till optikern igen dÄ.

Önskar alla en hĂ€rlig dag med ljus och kĂ€rlek🙏 och Ă€nnu mera kĂ€rlek.

10 kommentarer:

  1. SÄ hÀrligt att fÄ fötterna vidgjorda för de ska bÀra oss lÄngt.

    Kram och god tisdag!

    SvaraRadera
  2. Skönt att bli lite ompysslad!
    Kram och trevlig tisdag

    SvaraRadera
  3. SÄ hÀrligt att bara luta sig tillbaka och bli ompysslad. KÀnns lyxigt! Kram

    SvaraRadera
  4. Skönt med dessa fina sommardagar. Och att pyssla om fötterna Àr ju sÄ hÀrligt. Gillar det verkligen. GÀrna ocksÄ med fotmassage. (Inkluderar fötter, underben och axlar. Var ivÀg pÄ detta för ett par dagar sedan.)

    Perfekt med ett nationellt ID kort. (Har ett men Àven pass eftersom vi bl.a rÀknar med resa till Storbritannien vad det lider och Àven utanför EU.)

    Önskar dig Ă€nnu en njutbar dag.
    Stor kram

    SvaraRadera
  5. Var gĂ„ng jag lĂ€ser om Fin fotvĂ„rd tĂ€nker jag att det skulle mina fötter behöva đŸŠ¶ 👣 för precis som znogge skrev hĂ€r ovan sĂ„ ska fötterna förhoppningsvis bĂ€ra oss lĂ€nge.
    SĂ„ skönt Dina glasögon nu kommit och bĂ€ttre lycka med dem denna gĂ„ng 😊
    Kram

    SvaraRadera
  6. SÄ skönt att fÄ fossingarna fixade. Jag mÄste bestÀlla en tid jag ocksÄ!
    Ha en skön kvÀll!
    Kram, Ingrid

    SvaraRadera
  7. SÄ skönt att bli ompysslad, bli fin och bara njuta av tillvaron!
    Sköt om dig. Kram

    SvaraRadera
  8. Vilken lÀcker blÄ installation i StadstrÀdgÄrden - helt i min smak:-)
    JÀttekul att du fick en tid för fotvÄrd. Gissar att tjejen Àr hur glad som helst över varenda kund som lÄter sig ompysslas, mÄnga efter drygt ett Är av "vanvÄrd" av fötterna.

    SvaraRadera
  9. HÀrligt med fotvÄrd och nya terminalglasögon, jag ser fram emot detta ocksÄ! Borde boka tid bÄde för lite fotvÄrd och tid hos optikern!
    HĂ€rligt med sommar och sol!
    Ha det gott!
    Kram

    SvaraRadera
  10. hÀrligt med fotvÄrd, har dock inte testat

    SvaraRadera