lördag, maj 21, 2011

Det är för oss,

...som solen går ner och går upp! 
Nette brukar skriva att "det är för oss som solen går upp" och jag anammar det. Fint!


Foto Copyright GeddFish

Det är fortfarande campinglivet som gäller och jag sitter fortfarande vid min läst, haha... menar vi min minimala dator med minimal uppkoppling...

Detta skulle jag vilja ha skrivit i morgon bitti, men vet inte hur läget är då, så det får bli gårdagens solnedgång på foto i detta nu som är en solnedgång IRL på ängen, vilket är poängen, hihi.......

Idag har vi varit inne i stan och handlat och även besökt Falbygdens Ost. Du milde tid, så mycket folk det var där, och så bygger dom om, så något rörigt var det.

Vi har nu avnjutit en god läcker middag, med fläskfilé, bernaisesås, kokt potatis och fin grönsallad, allt tillrett i vår fina Kabelina husvagn. Serverat på äkta porslin och i riktiga glas, där det skulle ha varit rött vin, men det blev kolsyrat vatten och en öl..... Allt kan gå bra!

Jag bara väntar på att få komma hem och fixa till min blogg lite grand, det där kosmetiska, kvinnliga, du vet.... allt är nytt nytt. Och så vill jag ju hälsa på mina vänner och säga HEJ HEJ!

Många friska vindars kramar och speciellt vackert ljus till dig. Bredvid mig har jag boken "Ödets hav" av Elisabet Nemert. Den har jag börjat på... ska berätta mer om den sen. Du kanske har läst den?

GeddFish & Pusselbit

PS. Jag har sett att jag har fel på publiceringstiden, klockan går fel, tiden är ur led! Just nu är hon 18.36

1 kommentar:

 1. Hej på dig!

  Ja, visst har man bråttom att få ordning på bloggen...

  Jag har försökt flytta min men den är för stor säger dom, får vänta på hjälp från Expressen efter helgen....

  Ja, det är sannerligen mycket att lära in, hur många misstag skall till för att bli nöjd? :-)

  Kram!

  SvaraRadera