lördag, juni 25, 2011

Dagens ros...

... den tog jag kort på här utanför vårt hus.
Efter det att dom renoverat och snyggat till på vår gård så har det blivit många olika blomsterprakter, och just gula rosor har vi utanför vår port. Dom är helt underbara nu. Jag älskar rosor.


Tänk så tankar kan överföras ljudlöst. Jag hade tänkt lägga upp den här bilden, men under tiden tittade jag in hos Blandade Karamellers Blogg, och - där hade han lagt in bild på rosor utanför en port, för en timme sen!


Jag har fler foton i min kamera, många fina - tror jag, det blir nästa dagsverke! Jag fyller på i min fotoblogg efter hand med gammalt och nytt, jag är så nöjd med att ha den bloggen. Stort plåster på såren efter det att jag gick miste om mina bilder i Expressenbloggen, det var bara texten som jag fick i alla mina filer... Kônstit.......

6 kommentarer:

 1. Här har det inte blivit så mycket bilder, nästan inga, på jättelänge. Har tappat gnistan, och det är så sällan jag kommer ut. Men jag hoppas liksom alltid på att allting ska bli bättre. Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag fick alla mina bilder från expressbloggen samlade i en mapp. Trodde också att bilderna inte fanns kvar eftersom det var bara texten jag såg...men "bilderna" låg i en mapp som kallades Simonabloggen. Det var bara rena turen att jag upptäckte mappen ska du veta...

  Rosor är fina... Dock finns det inga rosor planterade utefter våran lägenhetslänga (husvägg)... Inte en enda ros kan man se i vårat kvarter så långt ögat kan nå.
  Kvällskram!

  SvaraRadera
 3. Mina bilder låg precis som dom låg i ex-bloggen.
  Sov gott o ha en bra morgondag. kramkram

  SvaraRadera
 4. Piedra!
  Hoppet har man ju alltid... Jag önskar du toge dig ut, för det är balsam för själen att komma ut i naturen. Kram!

  SvaraRadera
 5. Simona!
  Jag är glad att vi har så fina blommor vid husknuten, men vi får säkerligen betala för det, det har varit många hyreshöjningar om åren. Kram!

  SvaraRadera
 6. Anneli!
  Ja, det är märkligt att bilderna inte fanns när jag packade upp inläggen ur filerna, men det kvittar nu. Kram!

  SvaraRadera