tisdag, juni 21, 2011

Varde Värd Vård ♥

Hej och G´môra!
Môcke var det igår och mer ska det bli idag!  
Kanske först ska ta och städa upp i skrymslen och vrår och ta en tur till Tippen.
Kanske.
Sen, så... blir det lite kontroller i eftermiddag. Iaf jag, mäta blodtrycket. Kanske inte har något? Som jag stressat? Och han - en beställning.
Igår så hann jag att boka klipptid, insåg att det gått 8 veckor sen sist och att jag knappt ser nåt för håret är i ögonen! Det blir om ena vecka, typ.
Och så jagade jag en speciell grej att sy fast på ett övre underplagg - på Lindex - men fann inget passande... Är nog billigare att köpa ny - bh.
Hann slänga ett öga i dom flesta klädesaffärerna men Nichts, absolut Nada, Nothing, Inget, som föll mig på läppen eller kittlar min köplusta....... Och lika bra det, för jag har hela garderoben full, fast jag har inget att ta på mig!?! Må dä?  


Jag har inte fotograferat på ett tag, inte haft någon lust. 
Men jag rotar i dom gamla bilderna, dom som "försvann" från Expressenbloggen (där man måste ha Godkända Bilder - hrmhrm..), och försöker återskapa dom i "MinaFoton"bloggen, kommer lite peu à peu.


Bloggens Diamant säger "Gilla Läget".


Lavv, pis änd anderständing! 

22 kommentarer:

 1. Jag tänkte också göra en fotoblogg. Hur har du gjort för att fixa till länkar och knappar till dina andra bloggar? Jag har sagt i flera veckor att jag måste till frisören, men än har jag inte beställt tid. Vad konstigt det är du, jag har också garderoben full men absolut inget att ta på mig. I och för sig är det mesta som finns där för litet numera. Kram, kram!

  SvaraRadera
 2. Piedra!
  Gör du en fotoblogg, det är kul!
  Jag fick en bra beskrivning av Bling på att göra knappar och länka. Kika i hennes blogg!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hoppas trycket är som det ska. Stress är inte bra...

  Kram

  SvaraRadera
 4. Znogge!
  Tack, och jag går redan på medicin. "Bara" en rutinkontroll.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej!

  När jag går i klädes affärerna så är det sällan jag hittar just det jag själv vill ha. Men ibland hittar man fynd ☺

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Simona!
  Precis så är det. Kram!

  SvaraRadera
 7. Jag tittar ofta in till Lindex för jag går förbi varje dag. Byxor, shorts, trosor brukar dem ha rätt så bra. Men t-shirt och blusar är ofta av skräp kvalitet. Kram!

  SvaraRadera
 8. Skönt att få lite grejer till tippen! jag var själv dit med i går! Blir nog en runda i dag med! Passade även på att rensa i garderoberna i går och i bland lillans gamla leksaker! Vi skall försöka sälja de på loppis! Med lite tur blir det fick pengar till vår nästa resa! Hoppas det! ÖNSKAR DIG NU EN TREVLIG DAG! kram

  SvaraRadera
 9. Kaisa!
  Jag går inte precis förbi klädesaffärerna numera, men när jag jobbade, DÅ! Jag jobbade ju "mitt i smeten", det var rätt så kul, jag kunde vänta ut reorna med halvahalva priset...
  Kram!

  SvaraRadera
 10. Paloma!
  Ja, vi ska rensa, skänka till Frälsis, och köra till Tippen. Vi börjar väl på lite smått idag, det är en hel del, Rom byggdes inte på en dag.
  Kram!

  SvaraRadera
 11. Hoppas du får en fin dag! :))
  Som jag läst gång på gång på gång på gång, och letat efter "Burkslav" fniss... börjar kunna livet med grottmannen nu ha ha.. ;) endera är jag blind eller så går det troll i allt he he ;)
  Kram! /Lena

  SvaraRadera
 12. Lena!
  Ibland går det troll i saker och ting...
  Som detta med olika lösenord, på Internet, jag har en som fräser bredvid mig, heheh....
  Kram!

  SvaraRadera
 13. Jag skulle oxå behöva en ny bysthållare ;)..Men vem orkar prova. Nanat nästan hela dagen..uschligt när de blir sådana här dagr. Ny dag imöra..Bless

  SvaraRadera
 14. Bless!
  Bysthållare, det är nästan så att ordet är bortglömt, hoho...
  Idag har vi gjort många ärenden.... trött blir man. Jo, i möra kommer ännu en beschverliger dag, fast den är ju ny förståss.

  SvaraRadera
 15. Hoppas det gick bra med blodtrycket!
  Igår kväll tog jag en tablett mot kolestrolen och då kom jag på att jag redan hade tagit en, oouuups... men det verkar ha gått bra iaf ;)
  Jag köpte en blodtrycksmätare hem för att hålla lite koll och för att slippa betala för dom besöken till distriktsköterskan =/

  När våra barnbarn var här så sa min man på "pin kiv" tutthållare! Tjejerna höll på att ramla baklänges av skratt, det var roligt tydligen =)

  Konstigt med det där att man aldrig har några kläder även om man nästan måste ha en hasp på garderobsdörren ;)

  Hoppas du får en skön kväll och en fin morgondag!
  Kram

  SvaraRadera
 16. Marit!
  Det är kvinnligt, det där med kläder....
  Det bara funkar så.
  Mitt tryck var bra.
  Tack för dina rader, dom var roliga!
  Skrattkram!

  SvaraRadera
 17. 'Vampyr' dags igen på torsdag, men tror inte de kollar trycket. De har nog med problem att hitta någon blodåder. 'Tvingades' köpa en blodtrycksmätare för några år sedan, testar lite då & då. En kompis till mig kallade BH'n sin "SNUTTEKASSE". Här kallar man BH för BRA (förkortning av brassière) BRA va' ????? Kramar ♥♥♥ xx

  SvaraRadera
 18. Kikkan!
  Mycket intressant det där med bh! Jag googlade på BRA, och fick veta en hel del, sen slog jag upp Bysthållare på svenska och fick veta att det kom av tyskans Büstenhalter och att vi tidigare kallade behån för Brösthållare. Nu är det EN behå och TVÅ behåar! Knäppt.
  ♥ ♥ ♥ xxx

  SvaraRadera
 19. gokväll!! Ja nu i sommar tider kan man göra fynd. Men inte ofta jag hittar nåt. Skulle behöva ta en dag rensa garderoben. Nattinatt kram

  SvaraRadera
 20. ♥ Godnattkram och sussa gott ♥

  SvaraRadera
 21. Anonym!
  Rensning av garderob är inte dumt. Men jag har så svårt att slänga, snyft...
  Godmorgonkram!

  SvaraRadera
 22. Kaisa!
  Tack, godmorgonkram här! ♥

  SvaraRadera