lördag, februari 01, 2014

Melodifestivalen

God morgon, lördag den 1 Februari!

Igår kväll påbörjade jag en givande utvecklingskurs.
Klockan var vid 17-tiden när jag schevade iväg, det hade börjat skymma, och snöglopp och blött kom uppifrån och ner och på mig.
M.a.o. sketväder!
Men det lindrades av en sen Smögentoast inkl dricka med 30% fredagsrabatt.

Här går jag på hemvägen vid 21.30. Lugnt och fint. Här syns en av alla skyltar som berättar att Lidköping har Melodifestivalens "andra chansen" 1 mars.
Spännande!

Jag går här och myser bland mina tända värmeljus.
Ska strax iväg ut igen. Det är -3 grader ute, men ska bli plusgrader både idag och i morgon.
Datorn pausar med en djup suck, min själ och mitt hjärta arbetar i stilla ro. Ljus och kärlek.
Jag har släppt allt vad jag har för händer hemma.

Och tanten Ruth i Virginia hade kommenterat i förra inlägget, hon blev så sugen på rökt sik, choklad och hallon, yummy. Jag blir så glad över en rad från henne. Månne hon är dalkulla?

Och när jag kommer hem, kan jag kolla Melodifestivalen från Malmö, om jag vill, och heja på Eliza från Töreboda. Klart jag ska heja, hon är ju Skaraborgare, och jag bor ju liksom i Skaraborg nuförtiden, ända sedan 1999, ett bra årtal!

♥ Tacksamhet - TilliT - Balans ♥

11 kommentarer:

 1. God morgon vännen!
  Ja min gubbe påminde mig om melodifestivalen, och att den är ikväll. Det blir spännande tycker jag. Mysigt med musikunderhållning.
  oj så lugnt det är på gatan där du går. Var det inte någon som sjung på 60-talet om lugna gatan i stadens kvarter. Den biten skulle passa hos dig idag 'ler*

  Må så gott för här hos mig håller jag på att försöka få bort min gubbes tuggummi som han fått i håret i natt. Han somnade ...hmmmm

  Ha en jättefin lördag nu och KRAAAAAM min bloggvän!

  SvaraRadera
 2. Jag ska självklart se Melodifestivalen men vem jag ska heja på återstår att se ;-)

  Kram och god morgon!

  SvaraRadera
 3. Förr missade jag aldrig melodifestivalen. Det var helt enkelt ett måste liksom. Ikväll vet jag inte om jag kan se den eller inte. Och det gör ingenting om jag skulle missa melodifestivalen. Förra året hade Skellefteå en av deltävlingarna i melodifestivalen. Jag var faktiskt och såg på träningen dagen före att själva deltävlingen var...
  Ha en fin lördag! Kram ♥

  SvaraRadera
 4. Jag har inte hört ett enda bidrag från året tävling så jag avvaktar med
  att avlägga min röst.
  Det lär vara en helsingborgare med i startfältet, återstår att se om hon
  kan sjunga. För det är väl fortfarande det det handlar om? ;)
  Kommer nog att lyssna på meloditävlingen samtidigt som jag läser
  på min nya läsplatta
  Ha en skön lördag!

  SvaraRadera
 5. Yngste sonen ringde igår och undrade om jag gick i spänd förväntan?!? Jag fattade ingenting, men sen kom jag på att det var Mello han menade. Visst ska jag titta på den, det brukar vara fin underhållning och det är ju ett program som diskuteras både i bloggar och på facebook.
  Ha en skön lördag!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 6. Du verkar må så gott. Härligt. Mello är en bra Lördagsunderhållning även om inte all musik faller en in i smaken. Fortsätt att njuta av den här helgen.
  Lördags kramen

  SvaraRadera
 7. Visst blir man glad varje gång Ruth kommenterar! Hon är en riktig, härlig krutgumma som är still going strong. Så vill jag ocksa vara när jag är 80 plus!
  Vädret här är som hos dig, fast nu är det nollgradigt.
  Å Mellis är inte min grej, men jag följer alltid rapporterna från Ama, Susjos och schlagertokiga Freja. Man ska ju hålla sig uppdaterat om man säger så;-)
  Ha en bra lördag!

  SvaraRadera
 8. Här är det slask och plask och tyvärr måste jag ut i mörkret ikväll och köra sonen till en kompis. Men det får gå det med. Kram! ♥

  SvaraRadera
 9. Hann bli godkväll i dag! Min dator ville inte hänga med in i kommentersfälten i morse.
  Här i Malmö töar det med sådan fart att snön snart bara är ett minne!
  Nu har jag sett Melodifestivalen med barnbarnen och inte var det speciellt roande.
  Förstår mig inte på sådan där humor som programledarens har, tycker mest att det är plumpt! Önskar dig en God natt sömn!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 10. Har kollat Mellon, men endast en var i min smak, låt nr 6 en tjej som sjöng så vackert & en av dom 2 som gick vidare! :)) Eliza blev utan placering.

  Här har det regnat & varit ca minus 2, mysko väder

  Kram mitt i natten <3

  SvaraRadera
 11. Kram allihopa och tack så mycket för alla kommentarer. Nu är jag rejält trött, men belåten. Och kursen är över och jag nöjd.

  SvaraRadera