mÄndag, augusti 10, 2020

Glad mĂ„ndag - 🙂 - drömmar

Jag börjar dagen med ett glatt varv runt om i StadstrÀdgÄrden. Fast, jag Àr inte dÀr precis nu, men nyss.


Jag Àlskar blommor, men Àr dÄlig pÄ vad de heter. NÄgon som kan namnge?


Det kĂ€nns som en nöjd mĂ„ndag, eftersom jag har haft Ă€ran att ha haft vackert vĂ€der i sĂ„ mĂ„nga dagar! Mulet och blĂ„sigt just nu, men solen kommer 🌞

Positiv tidningsartikel om en lidköpingsbo som lÄg nedsövd i 32 dagar i Covid-19. Han Àr friskförklarad och tackar den underbara vÄrden. Dock har han en lÄng vÀg tillbaka till dÀr han var innan, men det finns ett hopp!

Orsakullan frĂ„gar: Är Ă„ldern nĂ„gonsin ett hinder för att följa dina drömmar enligt dig? Nej, det ska jag sĂ€ga, att jag har förverkligat allt jag kunnat tĂ€nka mig. Nu kom Coronan och hindrade flödet, men saknaden Ă€r mera umgĂ€nget med nĂ€ra och kĂ€ra. Drömmarna, de tar aldrig slut!  

Det Ă€r Carita som Ă€r inspiratör till temat, att sprida lite mĂ„ndagsglĂ€dje!
Ljus och KĂ€rlek!

11 kommentarer:

Ami sa...

SÄ vackra blommor! Och vad hÀrligt att höra om mannen som nu Àr friskförklarad efter covid. Kram

Ditte sa...

Fint att ha StadstrÀdgÄrden sÄ nÀra. En behaglig och grönskande oas med vackra blomster.
Åldern Ă€r ju evig och jag tror ocksĂ„ man ska ha sina drömmar och försöka göra sĂ„ mycket sĂ„ möjligt nĂ€r man kan. Jag Ă€r ingen person som vill skjuta upp saker jag vill göra- Livet pĂ„gĂ„r hĂ€r och nu. Har nog i princip gjort det jag önskat i livet. Men nĂ„gra resor har av olika skĂ€l inte blivit av. Inte Ă€nnu.
Roligt med en positiv artikel.
Stor kram

nalta norrland sa...

Din stadspark verkar vara en blomstrande oas.

Corona ar verkligen stÀllt till det.

Drömmar... man ska nog aldrig sluta drömma eller önska, sÄ lÀnge man kÀnner att livet fortsÀtter bör man nog a nya mÄl, önskningar och drömmar.

kram

znogge sa...

SÄ vackert det blommar och sÄ fint det ser ut! HÀrligt att mannen Àr frisk efter sÄ lÄng tid i respirator. Jag tror att man ska försöka förverkliga sina drömmar hÀr och nu för ingen vet...

Kram och glad mÄndag!

tanthuset.blogg.se sa...

Drömmar kan vara mer eller mindre realistiska men kan man, sÄ ska man försöka genomföra dom, man ska ju aldrig Ängra det man gjort men brukar Ängra det man inte gjorde ;)
Vilka underbara blommor <3 Den med de vita blommorna Àr en sorts tobak och den lila Àr nog en heliotrop men den gula kan jag inte vÀrka fram, jag försöker men det stÄr stilla :D Kram Gerd!

Ama de casa sa...

HÀrligt med lite solskenshistorier i dessa tider, Àven om han har lÄng vÀg kvar.
Blommorna Àr jÀttefina :-)

Ha en glad kvÀll!

Orsakullan som blev mamma vid 20 – Dalaliv, finporslin & pudelliv! sa...

SÄ fint med dessa historier om mÀnniskor som blir friska frÄn covid19, det behöver vi verkligen höra. Sedan sÄ hÄller jag full med dig gÀllande Äldern ocksÄ :).

BP sa...

Lidköpings StadstrĂ€dgĂ„rd Ă€r verkligen otroligt fin. Kommunen mĂ„ste ha vĂ€ldigt dedikerade och kunniga trĂ€dgĂ„rdsarbetare som sköter blommorna. Är precis som du, gillar blommor och vĂ€xter men har inte den blekaste vad de heter. Det gĂ€ller fĂ„glar ocksĂ„...

Nej, Äldern Àr ingen begrÀnsning om man vill göra nÄgot, sjukdom dÀremot Àr det. Kul med killen som överlevde Covid-19 efter 32 dagar pÄ IVA. SÄ roligt med nÄt positivt nÀr det gÀller den elÀndiga pandemin.

Susjos sa...

SÄ fina blomster, tyvÀrr kan jag inte hjÀlpa dej med namn!
HÀrligt med solskenshistorier, det behöver vi.
och visst ska man försöka förverkliga sina drömmar, Äldern spelar ingen roll.
FörstÄr att du saknar nÀra och kÀra!
Varm Kram!

Kamilla sa...

Vilken underbar park du har dÀr hemma i din stad. DÀr hade jag tyckt om att strosa runt.

Eva`s sa...

Usch ja denna hemska sjukdom ..hoppas vi klarar oss frÄn den ..hÀr Àr sol o vÀrme sÄ jag cyklar ut :) kram fina du o njut av dan