onsdag, december 11, 2013

11/12/13

Jag, jag, jag. Inte mitt alter ego. Speglar mig i glansen, ler.

Så löd mina tankar i huvudet innan jag igår fick reda på att mitt äldsta barnbarn fått sin kommuns nobelpris i engelska och att han varit nominerad i sju ämnen, men man kan bara få i ett.

Det är klart att en mormor blir stolt, dessutom är de andra barnbarnen också superduktiga.

Jag tycker det är tillåtet att skryta lite, fånga alla glädjeämnen som finns. Kommunen gjorde en kul och trevlig grej för att sporra barnen. Så -  Grattis, William!

Tillbaks till spegel spegel, på väggen (läs golvet) där... Ibland får en spegla sig, för att se om klädseln duger. Den till vänster var innan julbordet, på min födelsedag. Den till höger var när jag hade bestämt mig för vad jag skulle ha på mig till kyrkan.

Hujedamej, vilket sjå. Jag har ju ingen, som kan säga till mig, att det där och den där kan du ha, men den inte ha. Ha ha!

Häpp häpp, nu får jag ta mig lite frukost, jag är hungrig för jämnan, känns det som. Måste ha mat var fjärde timme. Kanske regridierar till barnstadiet, då man blivit panschis?

Oh, nu har jag inte skrivit något om mina aktiviteter på några dagar. Jag tänkte mina läsare skulle få lite semester från dem. Men jag håller på som vanligt bakom kulisserna. Denna tanten kan ingen slänga i soffan, för då spritter hon upp direkt, som en gummiboll, eller fjäder, eller nåt....... men viskar lite försiktigt: i kväll ska jag på Tabata....

Mossa på er alla människobarn, må så grankott, som Nicke Lilltroll sa!
♥ Kärlek och TilliT ♥

14 kommentarer:

  1. Nicke "lyffnade" jag mycket på i Radion när jag var ung! När moffa å han gick ut för att hugga gran!

    SvaraRadera
  2. Klart att man ska berömma och lyfta! Grattis till barnbarnet, duktiga lärare och en stolt mormor!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Visst ska man vara stolt och skryta lite med sina barn och barnbarn. Jag är så glad över mitt äldsta barnbarn som är så duktig och kämpar på med studierna på Komvux.
    Ha en skön dag!
    Kram, Ingrid

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag skulle kunna skryta massor. Det är så roligt, jag är så glad och lycklig över detta...... man kan kämpa på många vis! Kram!

      Radera
  4. KrameLuttarStoltaFinaDu, hjärta

    SvaraRadera
    Svar
    1. KrameLuttarTillbakaVaritIStanUtanAttHaKöptGran♥♥♥

      Radera
  5. Grattis till duktiga barnbarnet :-)

    Vad fin du är där - i båda spegelbilderna :-)

    SvaraRadera
  6. Min tidigare kommentar har försvunnit.....
    Gratulationer till alla de duktiga barnbarnen och till
    dig som lyckas få så fina spegelbilder
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj, då! Jag kollade skräpposten, och där låg ingen kommentar heller... Nej, datorn har varit seg idag och är så ff. Ändå har jag rensat alla filer och historik nu.
      Men, tack för din kommentar nu! Kramkram! ♥

      Radera
  7. Stort Grattis till W och hans stolta mormor! Självklart ska man glädjas och vara stolt över sina barn och barnbarns framgångar! Att vara mormor till en Nobelpristagare det är inte många förunnat! Men så är du också en väldigt fin mormor!
    kramar M.E

    SvaraRadera
    Svar
    1. Finaste M.E.
      Tack för en underbart skriven kommentar! Kram♥

      Radera