fredag, augusti 25, 2017

Lyckliga höns 💚

God morgon, nu Ă€r det fredag och för mĂ„nga som jobbar, Ă€r det Ă€ven lön den 25:e. För nĂ„gon kanske "smĂ€ller det" och firas, som Magnus Uggla sjunger 😀
Som panschis Àr det lugnt. Det trillar in en bestÀmd summa varje 18:e, det rullar pÄ.

 Bilder, som jag har tagit, pĂ„ Sarah´s lyckliga höns uppe i VĂ€rmland.


PÄ Radio Skaraborg pratar man idag om fobier. RÀtt intressant, faktiskt. Man föds inte med fobier, men kan utveckla eller Àrva en rÀdsla.

Jag kĂ€nner inte att jag har nĂ„gra fobier, det Ă€r bara att blunda och kasta sig ut, haha. Nej, jag tycker vissa saker kan vara Ă€ckliga, sĂ„som tvestjĂ€rtar, fĂ€stingar och simma pĂ„ djupt vatten, det gör jag inte. Men jag har varit med om forsrĂ€nning och trott att jag dött, men efterĂ„t var det jĂ€tteroligt 😀

Oavsett vÀder, sÄ önskar jag alla en Trevlig Fredag!
💚 Ljus och KĂ€rlek 💚

14 kommentarer:

Ingrid sa...

SÄ fina hönsen Àr och visst mÄste de vara lyckliga som fÄr gÄ dÀr i gröngrÀset och sprÀtta.
Kram, Ingrid

Ami sa...

De hönsen ser verkligen ut att ha det bra!
Kram

Geddfish ♥ sa...

De har det fint!
Kram!

Geddfish ♥ sa...

Visst har de det!
Kram

znogge sa...

Kan tÀnka mig att hönsen Àr lyckliga och har det riktigt bra dÀr hos dottern din!

Kram och glad fredag <3

Piedra sa...

Lyckliga hönsÀgg Àr sÄ goda!
Jag har fobier men inget som jag inte kan leva med. Och inte mycket som jag inte kan tvinga mig att göra om jag kÀnner att jag vill. Jag tror absolut att trauman, rÀdslor och Ängest kan Àrvas, och sedan förvÀrvar man nÄgra till pÄ vÀgen genom livet.
Kram!

Geddfish ♥ sa...

Jojomen, det Àr fint dÀr, precis som det var förr i tiden.
Kram och glad fredag tbx 💚

Geddfish ♥ sa...

Faktum att det Ă€r sant, de ÄR godare!
F.ö. kloka ord du skriver.
Kram 💚

Ditte sa...

Visst Àr Àggen sÄ mycket godare frÄn fria och lyckliga höns. Jag Àr delvis uppvuxen med sÄdana. Men vi kunde aldrig slakta dem för att de skulle Àtas. Alla hade namn och var personliga.
Fobier har jag inga utan har mer jobbat pÄ att utsÀtta mig för det jag tyckt var Àr lÀskigt. Och vad kan hÀnda? Inte mycket. Dock fick jag kÀmpa ett bra tag för att komma över rÀdslan för katter (blev attackerad, biten och klöst som liten) och viss flygrÀdsla efter rejÀla incidenter. Vad gÀller bÄtar sÄ Äkte jag med Estnia veckan innan hon sjönk, miste vÀnner och slÀktingar, sÄ numer bor jag alltid högt upp i ett fartyg och med rejÀlt fönster eller helst balkong om sÄ finns.
Men det finns inget jag inte utsÀtter mig för.
kram!

Geddfish ♥ sa...

Samma hÀr, de har namn. Det Àr Pralin och Doris och Gud vet allt...

Du Àr vÀl en riktig kÀmpe, nÀr det gÀller att vÄga, det har jag förstÄtt. Och, javisst, det gÀller att jobba med det som kÀnns lÀskigt, Sen fÄr man inte vara dumdristig. BalansgÄng.
Det Àr förstÄndigt att vÀlja en bÄthytt högre upp!
Nattakram!

BP sa...

Lyckliga höns!!! Man borde göra en reklamfilm Ă  la Bregottfabriken hos Sarah tycker jag. Å Ă€ggen frĂ„n frigĂ„ende och lyckliga höns smakar ju sĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„ mycket godare. Sagt av en som Ă€r uppvĂ€xt med hönsgĂ„rd:-)

Å sĂ„klart att man inte föds med fobier. Logiskt tycker jag. Har egentligen bara fobi mot smĂ„kryp, speciellt kackerlackor och larver, men inte mot spindlar konstigt nog. Å dessa kan ju knappast förekomma i magen innan man Ă€r född, eller hur;-)

FREEDOMtravel sa...

Vad bra att du inte har nÄgra fobier :) Jag Àr höjdrÀdd och rÀdd för att vara under vatten ... men varför vet jag inte ...

Geddfish ♥ sa...

Japp, det kunde man. Sarah mÄnar om sina höns och har namn pÄ dem alla.
Intressant, det dÀr med fobier. Eller inte. Och hur man kan jobba med eventuella.

Geddfish ♥ sa...

Jag kallar det inte fobi, för jag kan göra saker i och under vattnet, men med en viss kÀnsla, som jag mÄste bemÀstra. Och det beror pÄ att jag blev ikastad i en Ä som liten, visserligen pÄ skoj, men det sÀtter sina spÄr. Tror jag.