måndag, juli 30, 2018

Måndag i korsdrag

God måndagsmorgon! Hettan fortsätter, fast "bara" 22 än så länge. Ja, det är väl det vi pratar om idag och alla andra dagar.

Jag gillar värme, så inte det. Det har bara blivit just lite kvavt att sova nu. Så jag har satt korsdrag åt tre håll och inatt fungerade det.

Några svalkande bilder från Vänern!

Här ligger galeasen MINA, men jag fick inte med henne ända upp i topp.

Jorå, jag var ute och cyklade till Änghagens affärsområde på andra sidan stan. Det gäller att vara försiktig med hur jag sätter fötterna på tramporna, så att inte ryggen knycks igen.

Jag träffade en ny sjukgymnast i fredags och ska dit igen idag. Det var andra idéer, som verkar fungera. Är man inte nöjd, så söker man vidare, resonerade jag.

💝 Ljus och Kärlek 💝

10 kommentarer:

Ama de casa sa...

Härliga bilder! :-)

Skönt att dom nya övningarna verkar hjälpa!

Ha en härlig start på veckan - här är det 26 grader just nu, och fläkten har redan åkt igång...

Geddfish ♥ sa...

Tack!
Det är inga övningar, det är smärtlindring. Man ska inte öva med smärta i kroppen, sas det nu.
Hetsigt! Ha det gott!

FREEDOMtravel sa...

Fint fartyg! Nu har vi också hett, i Italien. Jag tycker att det är lite svårt att sova i hettan faktiskt, om man nu får säga det ;)

Geddfish ♥ sa...

Det får man säga! ;)

znogge sa...

Det skadar inte att prova olika metoder tycker jag. Alla råd man får är inte bra. Här har vi lite svalare och molnigt så vi får väl se vad det blir av dagen.

Kram och god måndag!

Geddfish ♥ sa...

Ja, här händer det lite, så det känns positivt.
Kvavt här, men cyklar man, så fläktar det.
Tack och kram!

Ditte sa...

Fint att du tagit dig ut en sväng med cykelmn och bar att du är försiktig. Trevligt med lite sjöbilder som andas svalka.
Visst ska man söka vidar eom man inte är nöjd med den vård/behandling man får. Vi är alla olika och viktigt att få en behandling som fungerar. Bra att du har fler besök inplanerade.
Ktram och trevlig måndag.

Geddfish ♥ sa...

Ja, det är jag själv som är A och O i detta med smärta. För länge smärta, så blir man otålig. Nu verkar det fungera och jag har två besök till innan lördag.
Stor kram!

BP sa...

Helt underbara bilder igen!
Jo, 29 grader och 75% luftfuktighet tog till och med musten ur mig idag. Jag älskar värmen och har inte lidit av den som många andra har gjort. Men att vara klibbig trots tre duschar hittills var aningen störande även för mig om man säger så.
Helt riktigt att leta vidare efter hjälp när man inte är nöjd med den man fått. Hoppas sjukgymnasten kunde hjälpa dig. Innerst inne tror jag dock mera på naprapater än sjukgymnaster för att vara ärlig.

Geddfish ♥ sa...

Jag tittade på detaljerad väderkarta över vår del här och just nu visar det 75 % luftfuktighet och 23 grader, men graderna kommer att ligga vid 28 hela veckan. Så klart det blir kvavt, annars älskar jag ju värmen också. Otäckt med bränderna dock.

Jag googlade på skillnader mellan kiropraktor, naprapat och sjukgymnast (fysioterapeut) och idag gör de mycket detsamma. Vissa sjukgymnaster ger elakupunktur, ultraljud, TNS och laser, lägger kinesiologisk tejp mm.