onsdag, juli 11, 2018

Mittwoch - mitt i veckan

God morgon! Ja, igår vart det en mellandag. Jag tog tillvara alla solens strålar som träffade balkongen.

Sedan drog jag iväg och postade ett paket. Jag kollade upp några saker, som jag letar efter, så det blev spring i många affärer. Det var bland annat en tvålkopp till badrummet och jag ville kolla in en eventuell ny resväska också. Större och lättare än den jag har. Mina armar blir ju tyngre med åren 😀

Posta paket, ja. Här kom varutransport Postnordbilen framför min port. Och postisen hade minst en kvart på sig att hitta rätt paket i bilen. Då undrar, i alla fall jag. När jag skickar efter på nätet, brukar jag begära annan leverantör.

Jag använder mig mycket av de handgjorda tvålarna som min ena dotter och ene son tillverkar själva. De är fantastiska mot huden och jag behöver ingen handkräm efteråt Ja, tvålen kan användas till hela kroppen, förstås.

 Det var inget direkt lockande fotoväder, men den här balkongen hittade jag. Tänkte då på Gamla stan i Stockholm, där det var 34 pelargoner på en balkong. Det var det ju inte här, men den är söt.

En fin kväll blev det och riktigt roligt att se ungdomarna spela kubb och fotboll i sommarvädret.

Idag springer jag i tvättstugan mellan solvarven och det lär bli minst en cykeltur. Jag har det bra, visst har jag!

💝 Ljus och Kärlek 💝

10 kommentarer:

znogge sa...

Det lät som en behaglig och bra dag. Vanligt tvål har jag svårt för men jag kan tänka mig att det är något helt annat med ett egentillverkat. Kram och ha en riktigt härlig onsdag!

Ami sa...

Jag är som Znogge när det gäller vanligt tvål, men förstår att detta är helt annorlunda.
Kram och ha en fin eftermiddag!

Ingrid sa...

Mittwoch eller Piglördag - Kärt barn har många namn.
Så avancerat att tillverka egen tvål! Jag köper en särskild flytande tvål till ansiktet, annars blir det de vanliga.
Kram, Ingrid

Gerd ♥ sa...

Ja, det var det.
Jag har inte varit för att använda fast tvål, det hör till min barndom plus när barnen var små och jag använde Barnängens. Fast när Dove kom, den var ju SÅ krämig.
Detta är en annorlunda upplevelse, känns skön överallt.
Kram

Gerd ♥ sa...

Ja, det är det. Jag ska inte göra reklam, jag ville bara berätta hur det kan vara.
Kram!

Gerd ♥ sa...

Så gjorde jag förut också, och jag varvar med olika sorters tvålar. Men just den här att tvätta händerna så ofta, då är denna tvål perfekt för den smörjer.
Kram

Ditte sa...

Visst är det fint att kunna disponera sin tid och göra saker i sin egen takt och göra det man tycker om.
Vad gäller Post Nord så undviker jag dem också om så är möjligt. Fint med tvålarna som de dina gör. Klart att du använder dem.
Låter som en bra dag med lite av varje.
Stor kram!

BP sa...

Väljer också bort PostNord om jag kan! Sedan är det litet lustigt att du inte heller har eltandborstar och inte använder flytande tvål heller. Tillhör vi den gamla generationen tro;-)
Balkongen du hittade var minst lika fin som den med pelargoner i Gamla Stan i 08. Gillar husets konstruktion minst lika mycket som den vackra balkongen:-)

Gerd ♥ sa...

Håller med dig i allt.
Stor kram!

Gerd ♥ sa...

Jodå, jag har en eltandborste, som står på annan hylla, använder båda delarna. En på morgon en på kväll. Samma med tvålarna. Det stod en fin flytande från Rituals på handfatet också.
Visst är huset vackert med balkongen!