tisdag, juli 10, 2018

Var förberedd på åska och skyfall

God tisdagsmorgon! Det blev bara några droppar här igår. Tillräckligt för att jag inte skulle våga mig ut på en längre tur.

Hujedamej, vad dagarna springer iväg! Och jag är "bara" hemma just nu. Det känns som om jag inte gjort något vettigt, men det har jag. Jag har kommit ikapp med en hel del som lagts på is. I värmen. Det syns inte alltid utanpå.

Pappersarbete existerar fortfarande. Vissa saker måste skrivas ut. Det papperslösa samhället bär inte till fullo, fast jag undviker pappren och att sätta i pärmar.

Sedan kort tid tillbaka stickar jag åter igen på ett par strumpor och då enligt min fantasi. Det är lite som att planera en resa, jag vet inte hur det slutar.

Badliv i Lidköping, men bara en bråkdel. Hela stranden var full av soldyrkare nere vid campingen. Lidköping har ju gott om badstränder, så det är bara att välja och vraka, fantastiskt.

Sval klädsel i värmen!

Det var mina fotoupplevelser hittills. Nya planer smiddes, jag måste ha ett projekt av något slag. Jag har ju ingen som sätter fart på mig här hemma, haha. Ingen utmanare, får vara den själv. Livet ska levas.

💝 Ljus och Kärlek 💝

11 kommentarer:

Ami sa...

Fina färger på dina sockar :)
Lycka till med ditt "nya projekt"
Kram

Geddfish ♥ sa...

Tack, jo det får finslipas.
Kram

znogge sa...

Visst ska livet levas och du tänker så klokt! Jag är pigg på att börja sticka igen. Gjorde det mycket förr men sedan rann det ut i sanden. Kanske lagom att börja med en enkel tröja till lilla S.

Kram och ha en härlig dag!

Geddfish ♥ sa...

Ja, man gör ju olika val och vad som passar en själv bäst för stunden. Och det är nuet som gäller, inte nästa år, för mig.

Alldeles perfekt att börja tillverka något i liten storlek, det tycker jag du ska göra!
Kram!

wiolettan sa...

Här skulle det behövas, inte bara lite regn, utan mycket. Det är torrt i markerna.
Jag har inte sett att det regnat sedan midsommarafton hemma i Trehörningsjö. Men, det gick att grilla ute och äta inomhus.
Håller med dig om papper, visst, en del behövs fortfarande.
Härlig färg på strumporna. De blir säkert riktigt fina då de blir klara.
Ha det bra och du får ta det lite lugnt ibland också, det kan du behöva, bara vara.
Varm kram!

Lena sa...

Hej hej!!

Min favorit bild blir den i förra inlägget när Kråkan drack vatten <3 <3 <3

Det värsta jag vet är att ha saker inplanerade ;) endast jobbet är ok, sedan är det bara "hemma" som gäller, vårt hus, gården & altanen, som är min lisa för själen <3 & husbilen förstås, men nu har jag så många kottar att ge mat så vi blir nog hemmavid mest!

Mysigt att sticka & läckra färger du valt, har börjat på sockor, men inte klara, kanske blir ett höst projekt ;)

Hoppas din kalender blir fylld snart! & ha en skön vecka i värmen <3

Ditte sa...

Här i huvudstaden fortsätter det vackra vädret men visst skul le det behövas en hel del regn. Mulna dagar är det lättare att ägna sig åt saker inomhus och de blir ju inte gjorda av sig själva. Inte här i alla fall. Kul med sockstickandet! Jättefin färg! Kul att du smider planer och visst är det bra att sätta fart på sig själv. Projekt är roliga. Har också några på G...
Stor kram!

BP sa...

Vi fick inte en några droppar igår. Inte idag heller. Vilket för Sverige så himla konstigt väder. Men jag klagar inte. 26 grader idag och några molntussar på himlen. Helt i min smak faktiskt, men jag skulle inte gå fem kilometer om man säger så;-)

Varför vara aktiv hela tiden? Jag njuter av att vara lat, äta ute, ta pitstops, dricka en öl/vinare och njuter av semestern som jag egentligen har livet ut, men den här sommaren med semester på hemmaplan är helt underbart - precis som att vara i Grekland till exempel, fast inte just nu. Även om jag älskar värme så skulle jag inte vilja vara i Sydeuropa med temperaturer på över 35 grader.

Lena i Wales sa...

Bra jämförelse mellan stickning och resande.
Hoppas det fina vädret håller i sej, för jag är på g till Sverige!
Ha det bra!

Geddfish ♥ sa...

Härligt väder, jag njuter!
Nej, jag är inte aktiv hela tiden, jag latar mig också. Men vi har inte samma förutsättningar. Jag har ingen att äta ute med, ta en pitstop med osv. Inte samma sak själv, även om jag kan. Därför söker jag lite sociala tillfällen. Jag söker inte 35 grader. Jag är så nöjd med svenska sommaren!!

Geddfish ♥ sa...

Oh, ja. Det fina vädret kvarstår! Tror jag säkert, så du får njuta svenskt. Ha det bra!