onsdag, oktober 24, 2018

En elcykeltur

God onsdagsmorgon! Jag hoppas på lika fint väder idag som igår.

Jodå, igår tog jag ut elcykeln och använde den för första gången sedan i början av juli, då jag skadade mig och fick ryggskott. Jag vet nu, att cykeln är otroligt känslig för häftig inbromsning, då den är såpass tung inkl. batteriet (som väger 3 kg) så det gäller att vara förutseende. Men det var härligt att använda motorn nu i motvinden!

 Alla bilder är färska från igår!
Kolla, blå himmel!! Jag älskar att ta kort på galeasen Mina, men det är inte alltid så lätt att få med hela henne på bild, så nu fick hon bli på sniskan.

 Liten vy över Östra hamnen.

F.d. gamla sockerbruket (som därefter ett tag var Sveriges största ostlager) används flitigt till många saker. Ungdomsverksamhet, Esplanadteatern, Friskis & Svettis, restaurang m.m.

Jag har tänkt på en sak, så gott som överallt där jag vill fotografera, står en radda bilar framför. Människor är otroligt bilburna.

💚 Ljus och Kärlek 💚

14 kommentarer:

  1. Så bra att du vågat dig upp på cykeln igen. Hoppas att det ska gå bra i fortsättningen också.
    Kram, Ingrid

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp, man måste våga, när det känns rätt, så blir det lätt.
      Kram!

      Radera
  2. Skönt att cykeln kommit till heders igen. Kan tänka mig att det krävs en annan teknik dock med tanke på att den är tyngre. Vilken härligt blå himmel ni kunde njuta av i går!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, självklart ska elcykeln användas!
      Blå himmel idag också!
      Kram

      Radera
  3. Fint med en tur men elcykeln i det vackra vädret. Men hoppas du tar det försiktigt. Men kraftiga inbromsningar kan ju behövas...
    Trevligt att få se lite mer av Lidköping-
    Kram och trevlig onsdag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, jag ska inte använda cykeln inne i stan, så blir det nog bra. Bara på rena cykelvägar och så lär jag mig efter hand, såklart.
      Tack och kram!

      Radera
  4. Susa inte fram för fort bara - ta det försiktigt!

    Ha en fin kväller :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jepp, jag vet, vis av skadan!
      Tackar!

      Radera
  5. Underbart blå himmel där hos dig!

    SvaraRadera
  6. Men va fina bilder o så roligt med en elcykel :) skulle jag oxå vilja ha :) kram å fin kväll

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har ägt den här elcykeln nu i ett halvår.
      Tack detsamma, kram!

      Radera
  7. Var försiktig nu med din elcykel att du inte skadar ryggen igen! Dina bilder är helt fantastiska. Å att fota snett är ju hur roligt som helst. Gör det faktiskt också ganska ofta för att få med allt. Dessutom ger det ett nytt perspektiv.
    Det gamla sockerbruket är ju hur fin som helst. Kul att det inte jämnades med marken, vilket det troligen hade gjort här i nollåtta. Älskar dessa gamla tegelstensbyggnader.

    Jo, det var soligt (och blåsigt) här idag. Igår regnade det hela dagen. Så nu hoppas både du och jag på sol även imorgon. Då kan åtminstone jag stå ut med endast sju grader;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, för tusan, jag är superförsiktig!
      Förr gillade jag inte sneda bilder, men har upptäckt att funkar utmärkt till höghus, kyrkor och båtar. När det gäller båtar är det så trist att inte få med hela masten, ja även att inte få med kyrktornet, såklart.
      Imorrn blir det fint väder igen!

      Radera