söndag, oktober 07, 2018

Skyltsöndag i Värmland

Gomorron och här kommer äkta färska skyltar från igår. Helt spontana och utan länk till BP denna gång för det fixade jag inte via mobilen.

Håll tillgodo och njut av kundvagnarnas liv i Kil, husdjursskylten i Fagerås och resterande på sjukhuset i Karlstad, där vi var inom en sväng och hälsade på en sjukling.

Jag har även lyckats få rost i rören så nu krigar jag med Echinaceas hjälp.

Hej svejs i skogsbrynet, carpe diem med ljus och kärlek
🙏❤️🌷🍁🌻

10 kommentarer:

Ami sa...

Kram och krya på dig och ha en fin söndag!

Lena i Wales sa...

Du ser ut att ha det härligt i Värmland, njut!

Bara vara jag sa...

Fastnade för skylten "Glöm inte" Det händer ibland att jag funderar när jag har gått iväg från "hemmets trygga vrå" om jag verkligen slog av spisplattan, låste ytterdörren eller drog ut strykjärnet mm, mm (om jag använt dessa just innan jag gick ut genom dörren) Har många gånger fått gå tillbaka hem igen enkom bara för att kolla så att allt varit stängt.

Stor Kram och krya på dig ♥

Klimakteriehäxan sa...

Fin skyltsamling - kundvagnarnas "hem" är ju riktigt gulligt!

Anki sa...

En trevlig skyltsamling även idag :)
Fortsätt och ha det gott där i Värmland!
Krya på dig!
Kram

Ditte sa...

Roligt med värmländska skyltar! Önskar dig fortsatt fina dagar och att du blir piggare.
Stor kram!

znogge sa...

Snyggt samt klokt skyltat hos dig som vanligt!

kram

Susjos sa...

Skyltarna från Lasarettet var inte nyuppsatta, eller hur! Men gamla och fina!
Hoppas nu att du "motar Olle i grind" och slipper en förkylning!
Kram!

BP sa...

Vilken skyltmix!!! Helt suveränt! Kundvagnskyltningen är ju så himla rolig och bra. Den skulle behöver i mitt centrum kan jag säga.

Lasarettskyltarna är ju kult och inte alls så dumma. Jag menar strykjärn slipper jag ju kolla då jag inte äger nåt, men kokplattorna kollar jag faktiskt alltid innan jag går ut.

Nolltolerans mot smycken - oooops! Förlovningsringen som jag fick av min man för 39 år sedan sitter faktiskt där den sitter och går inte att ta av;-)

Tusen tack för en fin värmländsk skyltning. Å du behöver verkligen inte länka! Är såååå glad att ju skyltar varje söndag. Förresten kan jag inte länka med mobilen heller;-)

Gunnel sa...

Den kundvagnsskyltningen hade kanske fått en del att tänka till och inte parkera var som helst. De vagnar som man måste lägga pengar i brukar det klart inte vara problem med. Trist att du blivit sjuk. Hoppas det är snabbt övergående. Kram