fredag, oktober 26, 2018

Tjejkvällen

God fredagsmorgon! Igår var det Tjejkväll - Shopping Lidköping och massor med erbjudanden.

Jag tänkte faktiskt inte på det, konstigt nog, när jag samlade ihop mina tre klockor vid lunchtid, för att höra mig för hos urmakaren. Två klockor har lagt av i batterierna och den tredje har jag utvecklat allergi mot. Det märktes särskilt i hettan som var i somras, synd.

Inte nog med att guldklockan kostar skjortan att byta batteri på, den behöver en rengöring efter alla 26 åren, som jag haft den. Och notan kan sluta på tusen kronor plus batteriet, som är dyrt i sig. Den andra klockan kostar inte så mycket att byta batteri på men jag är vansinnig på knäppet.

Jag slog till på den här fina klockan istället. I rosefärgat stål och med bra knäppe. Det gäller att tänka på allt, men nu är jag nöjd.

Det här fina armbandet fick också följa med hem.

Idag skulle min lilla mamma ha fyllt 110 år. Men blev bara 76. Lilla mamma, jag saknar dig!

Till kvällen ska jag hjälpa till med dukning inför festen i morgon. Synd nog, har det fina vädret pausat sig, så jag får cykla i regn och bara 3 plusgrader, man varnar också för blötsnö.

🙏 Ljus och Kärlek 🙏

16 kommentarer:

Gunnel sa...

Tjusigt armband! Jag är och har aldrig varit en "klockmänniska". Det är inte så att jag aldrig passar tiden, men av någon anledning så har jag alltid känt mig obekväm med en klocka på armen. När jag jobbade på barnsjukhus fick vi inte ha handledsklockor och då hade jag en i en kedja runt halsen. Det fungerade bra. Idag förlitar jag mig på mobilen. Trevlig helg

Geddfish ♥ sa...

Jag förlitar mig mycket på mobilen och väggklockor men känner att jag ändå vill ha ett fungerande armbandsur, då det finns flera tillfällen jag inte kan använda mobil.
Trevlig helg!

znogge sa...

Grattis till den fina klockan och armbandet. Ibland är det bättre att unna sig något nytt i stället för att laga dyrt.

Kram och duka lugnt <3

Geddfish ♥ sa...

Jo, jag gjorde ett kap. Är såå nöjd.
Jadå, kram 💖

Ditte sa...

Jättesnygg klocka! Och det vill till att även tänka på det praktiska när man köper en ny. Väldigt fint armband också.Ja både till klockan och det du köpte.
Önskar dig en fin kväll-
Kram!

Anki sa...

Fina fynd! Jag har inte haft en armbandsklocka på säkert 30 år ... blev allergisk och sen blev det aldrig av att skaffa någon ny.
Ha en fin fredagskväll!
Kram

Geddfish ♥ sa...

Tack, ja jag föll för den och det var kampanjpris, så jag slog till på studs.
Tack och kram!

Geddfish ♥ sa...

Precis, det är det där med allergierna. En gång i tiden hade jag klocka i halskedja. Men jag har blivit mindre allergisk med åren.
Tack och kram!

Ama de casa sa...

Jättefin klocka! Men jag använder inte armbandsur längre. Däremot saknar jag också min mamma. Saknaden går aldrig över, men dom fina minnena lever ju för alltid kvar :-)

Ha en finfin kväll!

Geddfish ♥ sa...

Ja, saknaden av mamma är värre än armbandsur.
Kramkram

BP sa...

Är det tjejkväll så är det! Min favo kompis Yvonne har en likadan klocka. Snyggt, och den passar ju dig perfekt. Det står ju faktiskt Gerd på den om du frågar mig:-)
Batteribyten brukar kosta mellan 60 och 90 kronor här, men ack så roligare med en ny klocka, som ju är ett smycke i sig tycker jag.

Här lär det nog bli första frosten för i år. 0,3 minusgrader så. Men bara det är soligt imorgon så ordnar det sig nog;-) Nästa veckans prognos är ju återigen 10 grader. I believe when I see it;-)

Veiken sa...

Jag är också klockbehövande, men jag kommer ju aldrig till skott. Kollar mobilen istället. Din nya klocka är verkligen fin. Roligt för lilla armbandet att få följa med dig hem!
Kram och ha en härlig helg!

Eva sa...

Har 3 fina klockor o visst det kostar att byta batteri fin klocka du valde :) du får nog en mysig lördag kram på dig <3

Geddfish ♥ sa...

Klart det står Gerd på den! Batteribyte 50 kr på torget, 149 i klockaffärerna, förutom guldklockan då, som bara urmakarna handskas med, upp till 300 kr.
Här är kuling blåst idag!

Geddfish ♥ sa...

Det är ju, det. Jag höll på att inte komma till skott.
Men nu är jag nöjd. Kram!

Geddfish ♥ sa...

Tack, det blir en mysig lördag (i blåsten) Kram 💖