tisdag, december 18, 2018

Det fina i kråksången

God snöig tisdagsmorgon! 3 minusgrader och kanske vi får se lite sol.

Men vi kan titta på en mysig bild ifrån Marocko så länge. Trädet är ovanligt och häftigt med fågelbona upp i topparna!

Jag har faktiskt en hel del bilder kvar i min mobil, som jag håller på att rensa och lägga över till extern hårddisk. Innan mobilen spricker 😀

Jag får väl kontra med min pippi, som inte satt på tallegren, utan på gårdslyktan. Omöjlig att fotografera för den vände på huvudet åt alla de väderstreck, stup i kvarten. Men det är väl det fina i kråksången.

Igår hade vi en sista träning på julsångerna som vi ska framföra på Annandagen. Plus att vi också kör Elvissångerna i egen tappning och gratis. I Otterstads kyrka. Välkomna!

Så fick vi stämfilerna igår kväll, vi som ska åka till "Sjung Gospel" i Stockholm 18 januari. Det blir en snabbvisit med en hotellövernattning och sen buss hem mitt i natten till söndagen efter konserten. Men det ska bli kul att uppträda i Berwaldhallen lördagen den 19 januari!

Lite guldkant får man unna sig och jag försöker. Jag vet ju aldrig hur länge jag varar. Guldkant med förstånd.

💖 Ljus och Kärlek 💖

8 kommentarer:

znogge sa...

Guldkant med förstånd tycker jag låter som ett väldigt bra alternativ och det ska man unna sig!

Kram och god tisdag <3

Ditte sa...

Visst ska man unna sig trevligheter och att ha det bra. Ingen idé att skjuta upp något.Bilden från Marocko med träden och fåglarna som byggt sina bon var rolig. Och dessa platta grenar är ju bra som bobyggarplatser.
Vad roligt med konserterna och att uppträda i Berwaldhallen med den fantastiska akustiken är ju något alldeles extra.
Önskar dig en fin tisdag.
Stor kram!

Geddfish ♥ sa...

Ja, det är bäst att vara klok också. Pengarna ska vara länge men jag vet ju inte hur länge jag själv varar.
Tack och kram 💖

Geddfish ♥ sa...

Ja, jag kör på. Livet ska levas.
Visst var trädet kul?
Älskar konserter och få ta i med kören!
Den första Sjung Gospel som jag var med på var 2015 och var då i Konserthuset, precis som 2018. Dessförinnan tror jag det har varit i Pingstkyrkan. Men nu blir det spännande med Berwaldhallen!
Tack och stor kram 💖

BP sa...

Trädet i första bilden ser ut som två utsträckta händer otroligt läckert och minst sagt annorlunda. Bra fångat där! Dessutom ser jag mycket framemot fler bilder från Marocko:-)
Berwaldhallen - WOW. Har sett konserter därifrån, men aldrig varit där irl. Synd att et bara blir en snabbvisit i huvudstaden den här gången. Bussresa mitt i natten låter ju inte så himla upphetsande. Varför stannar du inte en eller två extranätter åsså tar du tåget hem. Du ville ju ha lite guldkant skrev du;-) Eller du kanske är trött på nollåtta;-)

Ama de casa sa...

Mycket sång och musik på gång - trevligt! :-)

Ha en finfin lill-lördag!

Geddfish ♥ sa...

Stockholmsresan, ja. Förra året tog var och en tåget och då stannade vi två nätter på hotell. Nu blir det buss och vi har med oss musikkonfirmander, så det blir kortare. Nej, jag har ingen lust att ligga ett par nätter extra på hotell och dessutom betala extra för tåg hem, då jag inte har någon direkt att umgås med. Då åker jag hellre en sväng på sommaren!

Geddfish ♥ sa...

Japp, det är det!