söndag, januari 20, 2019

Skyltsöndag 3 - Budskap

God sen söndag, nej, god förmiddag, blir det! Hemkommen från Stockholm mitt i natten, så har jag sovit ut här hemma. Sov lite på bussen och fick med mig fel väska hem, en likadan. Hur ser sömniga ögon detta, mitt i natta? Men det ordnar sig idag.

Självklart blir det lite från Stockholm, rykande färskt!

En "före frukost" bild på mig och min rums- och körkompis på Rex Hotell. Hotellet var helt OK med lite annorlunda inredning och låg centralt till Immanuelskyrkan. Tog fyra minuter att gå, kanske fem att halka fram.


Här sitter Lina Sandell, i Immanuelskyrkan.Denna låten har ett budskap "Glöm aldrig bort vem du är". Låten skrevs av Boris René som även är körledare just här och Aron Andersson, just till Barncancergalan med temat Möjligheter, KLICK!
Jag finns med på videon. Kolla om du ser mig! Du kan klicka upp videon till helskärm.

En något annorlunda bild. Där finns vår masschoir på övre läktaren och har släppt fram en annan kör. Kan vara skoj att betrakta det hela bakifrån.

Bilden kan innehålla: text
Här är också ett budskap:

"Att vänta på organ är att inte veta hur länge du kommer vänta.
En vanlig missuppfattning är att väntelistan är en vanlig kö, där du placeras längst bak och rör dig framåt för varje person som transplanteras före dig. Så är det inte."


Skyltsöndag förvaltas av fina bloggvännen BP. Hos henne kan ni se fler som söndagsskyltar!

💝 Ljus och Kärlek 💝

8 kommentarer:

Anki sa...

Ser ut som du haft det trevligt i Stockholm ... välkommen hem igen!
Ett härligt Skyltsöndagsinlägg har du som vanligt fixat också - den sista bilden är verkligen ett sant budskap!
Ha en fin fortsättning på söndagen!
Kram

Znogge sa...

Vilken härlig helg du haft i Stockholm och i sångens tecken. Lite snopet med väskan men jag läser ju att det kommer att ordna sig under dagen. Gott nog så!

Kram och ha en härlig söndag <3

Ditte sa...

Ett intensivt dygn förstår jag och säkert fyllt av många trevligheter och nya erfarenheter.
Trevligt med budskap som tema till skyltningen. Jodå,jag såg dig på videon, fyra från vänster och längst fram.
Och sista skylten är förstås extra viktig.
Varm kram!

Gunnel sa...

Jag kikade på videon och tyckte att det liknade dig i första raden med cerise långklänning och nu ser jag att Ditte säger samma sak, så då stämmer det nog. En mycket tänkvärd skylt idag. Kram

Susjos sa...

Boris René minsann, han har ju varit med i melodifestivalen!
Tror att jag såg dej på videon, säger som de andra : i den rosa långklänningen till vänster längst fram!
Förstår att ni haft en härlig helg! Hoppas du nu fått tag i rätt väska!
Kram och fortsatt trevlig söndag!

Paula sa...

Mycket viktig sista skylt där, och himla trevlig upplevelse och resa har du varit på. Jag tror körsångare i allmänhet har väldigt trevligt, gemenskap i sången och tillsammanskap på resor och annat. Ha en fin ny vecka som randas

BP sa...

Låter som en toppen helg, där kylan inte lyckades tränga in i Berwaldshallen av ert uppträdande att döma. Mäktigt! Synd att hallen inte var fullsatt.
Har nu tittat tre gånger på videon och har fortfarande inte hittat dig. Susjos gav ju en hint om vad du hade på dig och var du stod, men jag ser inte ens någon med långklänning...
Pinfärska skyltar och suveränt fina bilder fick jag på köpet idag. Tusen tack för dom och länken:-)
Hoppas era väskor har hittat till rätt hem igen nu. Märk din väska med nåt riktigt maffigt som du inte kan missa. Det har vi gjort med våra bags.

PS. Boris René visste jag inte vem det var, men Aron Andersson var ju expertkommentator under Paralympics, så honom kände jag igen. DS.

Åke sa...

Mäktig sång på filmen så härligt! Vem minns inte Artur Eriksson, mor och far spelade han ofta så man har nynnat till en stad ovan där och store Gud... Hylands Hörna var låten med på... Min favorit med Artur får bli en stad ovan molnen...