måndag, februari 04, 2019

Glad måndag 4 februari

God morgon! Vad har jag på agendan idag, då? Ute är det vitt vitt. Och en tur till Gospelövning till kvällen, om jag har tur, att ta mig dit för all snö.

Uppfinnare av det glada temat Glad Måndag är bloggvännen Carita!Jag älskar att fota vissna tulpaner. Det är de blommor som blir bäst på bild, riktiga konstverk. Så detta är min glad-skörd!

Headern, som jag lagt ut, är ett foto som jag tog förra sommaren, när jag var i Stockholm och hälsade på Ditte. Ett glatt besök, en  glad båttur och ett glatt väder, som finns i mitt minne.

💛 Ljus och Kärlek 💛

8 kommentarer:

Anki sa...

Vackert ... tulpaner är fina i alla faser!
Glad måndag!
Kram

Gunnel sa...

Din header är en riktig sommarbild. Kram

znogge sa...

Även om de är vissna så är de verkligen vackra!

Kram och glad måndag <3

Johanna sa...

Tulpaner är verkligen vackra även som vissna! :)

Härligt du lyckades få upp headern :)

Susjos sa...

Härliga färger, det behöver vi denna gråa måndag! HA det gott!

Veiken sa...

Så vackra tulpaner. Färgen tilltalar mig mycket! Var försiktig i halkan! Kram

Ditte sa...

Vackra bilder på tulpanerna! Och lite extra glatt är alltid trevligt. Och visst blir måndagarna glada om man väljer att se dem så. Jag tycker de flesta dagar är glada på ett eller annat sätt- och försöker hitta det positiva i dem. Vissa dagar kan en dock få leta lite extra.
Bilden i headern är jättefin och somrig. Kan behövas lite sommarkänsla nu.
Önskar dig en trevlig kväll.
Varm kram

BP sa...

Jättebra att du lägger upp en sommarbild just nu! Det behövs nåt som muntrar upp i allt det vita, som du ju avskyr lika mycket som jag.
Du är verkligen en riktigt duktig makrofotograf! Själv gillar jag inte vissna tulpaner, varken irl eller som fotoobjekt. Men dina har åtminstone rätt färg, eller hade;-)