söndag, februari 10, 2019

Skyltsöndag 6 - Online handling

God morgon! Jag har plockat ihop några affärsbilder (inget samarbete, inga inkomster 😀) utan jag bara visar hur det ser ut i mitt närområde. Mina bilder har en ganska så röd tråd. Och själv gömmer jag mig någon annanstans i geografin.

Jodå, det blir mer och mer bekvämlighet i att handla matvaror.

Här hämtar man ut sina varor genom att ange sitt mobilnummer på displayen.Här kan det vara lång kö. ICAs personal kommer med vagnar, fyllda med stora kassar.
Mitt anrika ICA Hjertberg blev förresten mest vinstgivande i Skaraborg.

Skyltsöndag förvaltas av fina bloggvännen BP. Hos henne kan ni se fler som söndagsskyltar!

💗 Ljus och Kärlek💗

10 kommentarer:

Ingrid sa...

Det måste vara ett väldigt behändigt sätt att handla för den som är mitt i livet. För min del är det litet av ett nöje och gå och handla. Jag tycker alltid att jag träffar många trevliga människor där. Det är först när man kommer till kassan som det är mindre roligt.
Trevlig söndag!
Kram, Ingrid

Anki sa...

Säkert ett bra sätt att handla för stressade människor ... men jag tror jag vill se själv vad jag väljer. Perfekt inlägg till Skyltsöndag i alla fall!
Ha en fin söndag!
Kram

Ama de casa sa...

Här handlar vi på det gamla "hederliga" viset och inte mig emot - den typen av shopping älskar jag. Handla mat i affärerna alltså :-)

Ha en fin söndag!

nalta norrland sa...

Här i glesbygd handlar vi på traditionellt vis ;-) i alla fall mat och sånt som tillhör livets vardagligheter.
Har aldrig sett sån onlinehandling... här kan vi inte ens scanna våra varor utan det är att stå i kassakön och vänta som gäller.

znogge sa...

Snyggt skyltat som vanligt hos dig :D

Kram oh god söndag!

BP sa...

Den röda tråden kan man inte missa:-) Har faktiskt aldrig sett sådana hämtningslådor som hos Willys. Praktiskt och väldigt fräscht. Å om jag ska vara ärlig har jag faktiskt heller inte sett online hållplatser än. Så det var nåt helt nytt för mig. Tänk att du som bor i en mindre stad kan introducera det för en nollåtta. Tusen tack!
Med andra ord en toppen skyltning! Stort tack för den och länken:-)

Anonym sa...

Mysigt att handla själv, se varorna och ha lite folk omkring sig ,-))) Det sättet är bäst ,-)
Ha det jättefint
STOR KRAM Primrose .)

Susjos sa...

Snyggt skyltat! Å så smart och smidigt det är att handla mat på nätet, jag är extra lat och får maten till dörren, så skönt att slippa bära!
Ha det gott!
Kram

Ditte sa...

Kul tanke och säkert nappar en del på detta med bekvämlighet. Men för egen del vill jag se vad jag köper så länge jag kan. Och sedan får maten köras hem osedd. Går säkert bra det också.
Och roligt med en bra ICA butik som lockar många kunder.
Tack för fin skyltsöndag.
Kram!

Geddfish ♥ sa...

Smart för denna tidens stressade kunder.

Jag har aldrig utnyttjat hemkörning där andra plockat ihop mina varor. Men jag avskyr att stå i kö så därför scannar jag själv mina egenhändigt plockade varor och kan glatt segla snabbt ut ur affären.

Tur det finns något för alla!