onsdag, februari 06, 2019

Ståupptablett

God onsdagsmorgon! Ja, jag har valt onsdagen, för min veckotablett där som jag ska vara stående, sittande eller gående och ta denna på fastande mage till ett stort glas kranvatten och invänta 30 minuter innan annan medicin och frukost.

En bloggvän kallar sin veckotablett för "ståupptablett". Passande namn, tycker jag, så jag blir härmapa. Men det finns saker att greja med och förbereda, så tiden går 😀

 Tur, att det fanns en grön plogare, så det blev lite färg i tillvaron igår 😀

Dagsfärska bilder från mitt fönster.
Inte mycket mer att orda om. Jag har mest varit administrativ. Känner att jag behöver ut och röra på mig. Halkan är inte bra på något vis, den hämmar min motion.
Ha en fin lillelördag!

💖 Ljus och Kärlek 💖

9 kommentarer:

trollet sa...

Halkan är inte nådig här just nu när det går från 11 till 0 om dygnet...

Ami sa...

Oj, så mycket snö ni har hos er! Vi har klarat oss ganska bra i från det nere i Skåne!
Kram och trevlig onsdag!

nalta norrland sa...

Otäckt när det är halt, speciellt om det ligger en tunt lager nysnö över så det blir lönnhalt... lätt att ramla och slå sig halvt fördärvat.
Vi här uppe har dock varit förskonade då det mestadels varit omkring minus 30 ;-) ja vi har haft omväxlande snö å kyla men hittills aldrig högre temperaturer än runt minus 10.

Var försiktig då Du är ute.

Ingrid sa...

Jag har ätit ståupptabletter i nästan fem år, men pausar för tillfället, så nu äter jag min frukost precis när jag vill.
Ha det gott!
Kram, Ingrid

Ditte sa...

Halkan begränsar en hel del. nu om dagarna är jag glad om det blir en 3.4 km jag kan gå och det längs vattnet för i stan är det isgator. Men visst finns det mycket att syssla med hemma också. Just nu läser jag mycket och funderar på lämpliga kläder som passar till temperaturer mellan +30 och +6 och det kan bli både varmare och kallare. Sen ska en del "coctailklännngar" också med i det hela. Har också ett bestyr med hur jag ska ordna så att jag kan klippa och klistra in bilderna på bloggen. Men det ska nog gå så småningom.
Önskar dig en fin kväll.
Kram!

znogge sa...

Vi har plusgrader och barmark så ingen halka här vilket är befriande. Men februari brukar vara kall så det kan förändras över en natt.

Kram och ha en god kväll <3

http://kraka.moah.se sa...

Lillelördagen är slut och det är sovdags. Men det är nog lika halt imorgon...

Kram

BP sa...

Hahaha! Jag har valt söndag till min "ståupptablett" som du vet. Glömde den dock i söndags och tog den i måndags istället. Tycker det är jobbigt med 33 cl vatten på fastande mage. Att få 30 minuter att gå är då inga problem. Man kan ju sitta och blogga;-)

Vi har också en grön trädgårdsmaskin som "allt-i-allo" i området. Den sköter såväl sommar- som vintersysslor med olika tillbehör.

Motion är snart ett minne blott för min del, inte bara på grund av ryggeländet. Har visserligen mina Icebugs på, men att gå ut i sju minusgrader är inte min grej heller.

Du och jag bor i helt fel land;-)

Carita Liljendahl sa...

Vad är tabletten till för? Finns det nåt som på riktigt heter stå-upp-tablett?