lördag, mars 16, 2019

Gråväder, men glad ändå

God lördagsmorgon! Min yngsta tyckte jag skulle behålla sjalarna, så då gör jag väl det. Jag har fått överskådlig plats till de jag gillar. En del förpassas till källarförrådet.

Igår, ja då var jag på stan och förlustade mig 😁 eller vad man nu ska kalla det, då jag cyklat fram i halvregn och med idén att fota stadsbilder till bloggen. Ett och annat ärende blev också gjort.
Jag preciserar inget. Bilderna är från innerstan och jag försöker liva upp bilderna med lite folk i rörelse. För himlen, den är väl så grå som den kan vara, även idag.

Med lite "Ring så spelar vi" i bakgrunden, så ska frullen intagas och sedan ska jag ta en spatsertur ute och hämta frisk luft!

💛 Ljus och Kärlek 💛

9 kommentarer:

Ama de casa sa...

Klokt att spara sjalarna, du hade säkert ångrat dig annars när du behöver en sjal som du vet att du haft men som du slängt eller gett bort. Men du kanske inte behöver köpa/tillverka så många fler? ;-)

Ha en härlig promenad!

Ingrid sa...

Det är tappert att ge sig ut på cykel i regnet för att få bilder till bloggen tycker jag. Fina blev de också!
Ha en skön lördag!
Kram, Ingrid

Znogge sa...

Härliga bilder från din stad även om himlen var grå. Det var den i går också men i dag kämpar solen.

Imponerande att du sparade sjalarna. Kläder som hade hamnat i förrådet här hade blivit oanvända kläder känner jag...

Kram och ha en härlig lördag!

nalta norrland sa...

Bra gjort att bege sig ut i regnet.
Ni ser icke ut att ha så mycket vinter... ingen snö på Dina bilder :)
Här har vi inget källarförråd och för tillfället har vi lyckats knöka in allt å lite till i bastun... igår när jag letade efter en matta så rasade typ allt över mig och jag höll på att fastna ;-)
Ha nu en fin fortsättning på lördagen.
kram

Laila sa...

Jag har också varit ute och rört på mig. Men inte fotat något. Skäms på mig! :-D
Nu blir jag lite nyfiken på i vilken stad du cyklat runt i? Det var ett så vackert torn på din bild.
///Laila
http://tillklippt.blogspot.com/
PS. Man kan aldrig ha för många sjalar ;-)

Ditte sa...

Inte heller vädret i huvudstaden är annat än grått just nu. Svårt att få det uppiggat ute. Men jag gick mina 5 km och var nöjd efetr det. Lyssnar på en bok från Storytel så det gör det hela lättare och roligare.
Har du plats för sjalarna så kan de ju stanna. Men nu har du i alla fall sorterat dem-
Önskar dig en fin kväll.
Kram!

BP sa...

Trots gråvädret lyckades du ta fina bilder, men jag måste säga att jag personligen föredrar en blå himmel som bakgrund. Antar att du håller med;-)

Vi har iofs ett källarförråd, men där finns inget som tillhör oss. Men två grannar är överlyckliga att de får ha sina pryttlar där. Mitt motto har ju alltid varit att slänga allt som jag inte haft på mig på två år. Ligger som sagt liiite efter just nu, men jag är relativt duktig på att slänga/skänka bort. Att skänka saker till second hand butiker tycker jag är ganska smart, för då återvinns/återanvänds de ju och slipper ligga "anonymt" i ett källarförråd.

Susjos sa...

Tycker mej känna igen lite av staden Lidköping! Har nu fått veta att två kollegor på jobbet är från Lidköping, världen är liten!
Kram och godnatt!

FREEDOMtravel sa...

Visst är det grått nu ...! Försöker ändå hitta lite tecken på vår ;)