torsdag, mars 14, 2019

Sol och tre plusgrader

God torsdagsmorgon! Underbart att känna av fler plusgrader nu, jag behöver det, för att kunna sätta fötterna på golvet och stiga upp med ett vårskrik!

Jag har varit ute och gått en del tidigare dagar, plus att jag jobbat mycket med MOD men jag tycker inte jag hittar några roliga motiv ute. Allt är så grått. Men det kommer. Jag är glad över att slippa titta på någon snö.

Jag grävde ett tag i det 10-åriga arkivet och hittade dessa augustibilder. För den oinvigde kunde det lika gärna varit vårbilder.

 Det är bilder på mina barnbarn William och Elin, som då var 11 resp. 7 år. Familjen var på besök hos oss här i Lidköping.

Båda bilderna copyright Joakim Svensson
Vill man känna vårskriket, ska man titta på Elin, här. Vi har kommit till Läckö slott.
Bilden är helt underbar och jag har visat den förut.

💛 Ljus och Kärlek 💛

5 kommentarer:

Ingrid sa...

Här har vi regn i dag också, men ungefär samma temperatur som ni.
Ha en fin dag!
Kram, Ingrid

nalta norrland sa...

Härliga bilder.

Än är det långt till vår... vi brukar ha snö över påsk, inte ovanligt till sista april så det känns länge innan det blir nån grönska.
Förra året kom värmen och våren 5 maj.

Tänkte när jag var ute med Frost att det blir ingen speciell omväxling på mina bilder, samma snö, samma hund...

Jag hoppas Du har en fin torsdag.
kram

Ditte sa...

Härliga bilder på dina barnbarn som verkligen piggar upp. Här i Stockholm har det varit grått idag men vi lever på fina och glada minnen och upplevelser från vår fantastiska resa.
Stor kram!

Znogge sa...

Minnenas arkiv är verkligen inte helt fel och nu fick vi njuta av två härliga bilder :D

Kram och god kväll <3

BP sa...

Fyra grader och grått här. Det har regnat också, vilket är perfekt då snön återigen har försvunnit på bara några timmar. Nej, jag klagar inte;-)

Jättefina vårbilder med barnbarnen. Klart man föredrar sol. Alla motiv gör sig ju såååå mycket bättre med en blå himmel:-)