tisdag, mars 26, 2019

Vårtecken i Lisch

God solig tisdagsmorgon! Åt ni våfflor igår? Det gjorde inte jag, det glömde jag bort. Det blev blomkåls- och broccolisoppa i stället med kokt ägg till och ostmacka med röd paprika.


Förutom att titta på blomster, så vårinventerade jag närmaste klädaffären Rydéns, som har många kända fina märkeskläder. Provade, men kom ut tomhänt. Inte på köphumör och inget jag villhövde. Jag har precis börjat städa enligt KonMari.

 Gissa, vem jag tänkte på här, då? Här byggs nya bostäder ganska centralt i stan. Tidigare har här varit en båtfirma. Jag tror bostäder är de bästa affärerna.

Min motion igår bestod i en promenad i solskenet, senare en cykeltur till Kyrkans Gård och där motionerade jag rösten i gospelandan. Vad jag gör idag, är oklart. Jo, jag läser nog ut boken om tyska flickan, så jag kan börja med boken från Ingrid.

💖 Ljus och Kärlek 💖

7 kommentarer:

  1. Klart att du tänkte på BP! Vad vann jag i den gissnigstävlingen? ;-)

    Härliga vårtecken!

    Våfflor minns jag inte ens när jag åt senast... Blev väldans sugen nu :-D

    Ha ännu en härlig vårdag!

    SvaraRadera
  2. Härligt med vårkänslor! :)

    Inga våfflor igår, men ikväll blir det. Sonen hörde det på radio igår och ville ha det, men han skulle vara hos sin pappa igår, så lovade honom det idag! :)

    SvaraRadera
  3. Våfflor igår till middag, med hjortronsylt och vispad grädde :)

    Att shoppa kan vara skoj, när man finner det man söker ;-) men ibland är det svårt att hitta nått guldkorn.

    KonMari är poppis bland vissa av mina Instagram"vänner" de där jag bloggade om för en tid sedan... konton jag gillar att läsa å ibland upptäcker jag att men yes så bra ide :)

    Ha en fortsatt fin tsdag, kram

    SvaraRadera
  4. Skönt med vårtecken och lite sol och värme hemma. Våfflor blev det inga för här har vi inget våffeljärn men hemma äter jag det när andan faller på. Och oavsett dag.
    Renast har jag gjort ett bra tag men enligt min egen modell. Har fungerat riktigt bra.
    Klart du tänkte på BP när du såg kranarna. Och bostäder behövs ju verklige. Särskilt med ett bra läge.
    Här är det också läsedag idag.
    Det blåser rejält och är riktigt kyligt i luften. Dock visat termometern på +15.
    Stor kram!

    SvaraRadera
  5. Jag gräddade våfflor igår, men åt inte en enda en.
    Visst är det underbart med vårtecknen, men nu vill jag ha värme. I eftermiddag när jag körde hem drev det med någon typ av snö.
    Kram, Ingrid

    SvaraRadera
  6. Härligt med vårtecken, tack för de fina fotona på vårblomster!
    Våfflor är gott, men jag åt inga heller igår.
    På våffeldagen år 1963 så dog min morfar, jag själv var inte så gammal då, men vi bodde visst tillsammans då mamma,pappa,morfar och jag då endast 2 1/2 år gammal. Mamma var höggravid med min syster. Tänker alltid på morfar på våffeldagen, men jag kan inte säga att jag minns honom.
    Kram och godnatt!

    SvaraRadera
  7. Inga våfflor för mig. Har inte ätit en våffla på år och dag, men minns att min mamma gjorde dom då och då. Idag gillar jag dom helt naturell, definitivt inte med nåt sött på. Okej då, vispgrädde utan socker går an;-)

    Villhövde - villhöver - vilket helt underbart ord. LOVE IT. Så himla klockrent! Borde tas in som nytt ord i Svenska Ordlistan - omedelbart:-)

    Å självklart tänkte du på mig och min förkärlek för byggkranar när du såg dessa skönheter. Byggkranar är ännu bättre än vårblommar om du frågar mig, speciellt den där som har ett litet annorlunda utseende;-)

    PS. KonMari - que???????!!!!!! DS.

    SvaraRadera