torsdag, september 26, 2019

Tjejkväll

God torsdagsmorgon! Denna dag är det tjejkväll på stan. Jag får väl pallra mig dit mellan 16 och 20 😀 jag är ju tjej, hur gammal jag än blir, haha. Är det något jag villhöver, tro?

 Bäst passa på att vara ute så mycket som möjligt idag, då väderleken spår stor sol del av dagen men ett himla regnande fredag-lördag. Men jag har böcker att läsa och festligheter på lördag, så det ordnar sig.

Så var jag då på sångövning med In Chorus igår. Den lilla kören med nio medlemmar. Sopran, alt och tenor. Jättemysigt med alla låtar.
Jag älskar ju Gospel och där är vi många och en helt annan stil, såklart och mestadels sång på engelska. Man kan gilla båda.

Ljus och kärlek

6 kommentarer:

Ingrid sa...

Ha det riktigt trevligt på tjejkvällen!

Kram, Ingrid

znogge sa...

Hoppas det blir en trevlig tjejkväll då!

Kram

Ami sa...

Det låter som en trevlig kväll!
Kram

Ditte sa...

Så bra med de olika körerna och de ger och tillför olika saker- Och visst är det lika bra att passa på att vara ute i detta vackra väder. Stockholm hade ljuvligt väder igår och idag är det lika fint. Bra att njuta-Har idag promenerat 8 km av bara farten, dock med lunchrast.
Önskar dig en trevlig kväll.
Stor kram

Ama de casa sa...

Ha det så trevligt nu då, tjejen! :-)

BP sa...

Klart du är tjej! Bara man har barnasinnet i behåll så. Roliga aktiviteter ni har i Lidköping. Kan inte påstå att vi har sådant i Täby precis. Å fönstershoppa kan man ju alltid göra. Hoppas du blev nöjd och tog dig åtminstone en öl/vinare på puben, trots Citodon & Co. (Stort tack för Dr. Gerd-förklaringen. Det visste jag inte.)

PS. Har ni aldrig funderat på att tävla i Barbershop? Där finns också minikörer. Å som jag har förstått det finns det inga krav på en viss "sångstil". Gospel vore jag nåt helt nytt. Om du har lust så kan du googla vad som gäller. Sverige är ju med i Region 32 "Nordic countries": http://www.nordiclightregion.com/ DS.