tisdag, oktober 22, 2019

Västtåg västtåg

Godmorgon! Bilden har inget med tåg eller resande att göra. Den visar bara hur det ser ut nu, till vänster - och hur det har varit i sommar, till höger. En sådan fantastisk blomstertid som vi fick!

Om en timme ska jag bege mig till stationen för att ta tåget till Herrljunga, byta där för att ta tåget till Borås, byta för att ta bussen till Södra Älvsborgs Sjukhus. För att få träffa njurläkaren och få besked om mitt mående efter donationen. Just nu vet jag inget, men jag visualiserar en glad tisdag framför mig. Jag är hemma till kvällen igen.

💖 Ljus och Kärlek 🙏

7 kommentarer:

nalta norrland sa...

Blomsterprakten är inget Du kan klaga över och så hoppas jag att Ditt Sjukhusbesök blir bättre än bäst... att allt är bara bra.
kram

Ami sa...

Fortfarande är dina pelargoner fina. Hoppas du får ett bra svar hos läkaren!
Kram

Anki sa...

Visst har det varit en fin blomstersommar!
Hoppas du bara fick bra besked hos din doktor idag!
Kram

znogge sa...

Då önskar jag dig stort lycka till i dag!

Kram <3

Ditte sa...

Jag önskar dig det bästa på alla sätt och att det blir ett bra besök. Håller tummarna och skickar positiva tankar i mängder. Lycka till!
Stor kram

Carita Liljendahl sa...

Önskar att allt gick bra, att du fick lugna besked.
Kram, du är en hjälte bland många andra!

BP sa...

Hoppas att besöket hos njurläkaren i Borås gick bra. Det tror jag nog att det gjorde. Du lär väl berätta imorgon hur det gick.

Med tanke på årstiden så förväntar man sig ju att pelargonerna ser ut som på bilden till vänster. Men tror det eller ej. Jag har två grannar vars pelargoner ser precis lika fräscha och fina ut som i somras. Har de senaste dagarna undrat vilka knep dom har. Jag menar nästan inga löv kvar på träden och sommarpigga pelargoner går liksom inte riktigt ihop tycker jag...