tisdag, juni 02, 2020

Sommar, sommar och sol! Utan kaprifol.

 Kyrkan här i Lidköping följer reglerna i dessa tider och har tagit på sig skyddsutrustningen 😀 Bra gjort!
Annars var det väl så, att man ska lägga om taket...

 Lisch ve älva.

 Här fick jag väl med det mesta.
Kyrkan, springbrunnen i älva, statyn "Bättre en fågel i handen" och två lekande barn.

Jovisst, kan man ha det skönt i stadsparken.

Det här paret såg att jag fotade blommor och ville ha min uppmärksamhet och prata lite. Okänt folk, men jag kunde bjuda på fem minuter. De föreslog också att jag skulle ta ett foto.

Det var många som satt på parksofforna, men bara två eller en på varje, så bra avstånd.

Orsakullan frågar hur långt sommaren har kommit hos mig. Jo tack, nyss börjat och igår kväll var premiär för att äta middag på balkongen, så varmt och skönt. Hittills har det varit kallt på kvällarna. Har inga skydd eller extra värme.

Jag hade varit ute så mycket igår att jag hade svårt för att komma i säng i tid igår kväll. Tänk, vad sommarvärme kan göra med kropp och själ!

Pinfärskt foto vid 05-tiden i morse. Men jag somnade gott om igen.
Nu fångar vi dagen! Och sprider ljus och kärlek!

10 kommentarer:

En rosa fluga sa...

Men ingen doft av kaprifol ,-))) Du skriver så charmigt. Kyrkan i skyddsutrustning, bra påminnelse till andra. Kul med paret som ville vara med på bild och prata lite ,-)
Ja sommarvärme skulle vi ha några månader till om året ,-)) Man blir gladare! och lättare om hjärtat.Ha det fortsatt jättefint KRAM Primrose ,-)

Ama de casa sa...

Vilka härliga sommarbilder! :-)

Ha det fortsatt gott!

Ingrid sa...

Jag lägger mig vid tio/halvelva-tiden och nu är det faktiskt inte riktigt mörkt så dags. Härligt är det med ljuset!
Ha en fin tisdag!
Kram, Ingrid

nalta norrland sa...

Sommaren är kort :)
Äntligen har vi fått lite sommarvärme ven här i Norrland å förhoppningsvis försvinner snön som ligger kvar på sandstranden.
Ankarvattnet ligger typ mellan Stekenjokk och Gäddede, ungefär 25 mil härifrån.
kram

Ditte sa...

Visst är det skönt att sommaren gjort sitt intåg. Hoppas den stannar kvar Roligt att se fler fina bilder från din stad. Och jag kan tänka mig att många söker sig till Stadsparken.
Fint att du kunde sitta ute och äta middag. Hos oss blev det igår en riktigt sen middag och sedan satt vi kvar ute till midnatt. Helt ljuvligt och en hel del att se både på kajen och i kanalen.
En vacker morgon fångade du också men skönt att du kunde somna om.
Stor kram

Carita Liljendahl sa...

Klarblå himmel och sol, vad annat kan man begära?
Och skönt ser det ut med läspausen i parken.

Znogge sa...

Vilka härliga bilder från en fin sommardag. Även i dag har vi kunnat njuta av värmen men i morgon lär det bli bistrare tider vädermässigt.

Kram och god kväll!

BP sa...

Ja, Lidköpings Stadspark står i en klass för sig. Den är helt underbar. Åsså tycker jag att det var så härligt osvenskt av paret på bänken att vilja växla några ord. Sådant gillar jag skarpt. Att de dessutom ville bli fotade är ju en bonus. I vanliga fall är det ju vi bloggare som får fråga om man får ta ett kort. Hoppas att de gav dig sin mejladress så att du kan skicka bilden till dom.

Igår kväll satt jag på balkongen till midnatt, då det fortfarande var cira 24 grader. Tyvärr var/är det betydligt kyligare idag, men solen strålade ju från en klarblå himmel, så jag var nöjd:-)

Anki sa...

Härliga sommarbilder - och den sista, den från tidig morgon är underbar!
Önskar dig en ny fin dag!
Kram

Biggeros.blogg.se sa...

Ja, du fångade en riktig fin sommardag på bild. Bra att kyrkan har skyddsutrustning och att människorna positiva att föreviga sin bild. Härligt att du har möjlighet att sitta ute och äta din kvällsmat. Hoppas att sommaren har stannat hos er. Kram <3