lördag, juni 25, 2011

Midsommardagen!

Idag Ă€r den "riktiga" Midsommardagen. Det Ă€r David som namnsdag och det Ă€r min Ă€ldste son Peter´s födelsedag, Grattis Grattis!


SĂ„ hĂ€r sĂ„g det ut pĂ„ vĂ„rt middagsbord igĂ„r. 
UngefÀr, för bilden Àr inte min, den Àr lÄnad.



Och hÀr till höger kommer en lÄnad bild frÄn min yngste son Thomas! Snyggt fotat!


Idag Àter vi lite frukter, fÄr se om vi fÄr tag i mera jordgubbar.
Det har ju varit gott om jordgubbar i Ă„r, och dom förnĂ€msta hĂ€r i stan Ă€r RĂ„da. Dom har hela tiden legat 5 kr över dom andra frĂ„n Blekinge och Östergötland.
IgÄr pÄ Midsommarafton tog dom flesta svenska bÀren slut, och det erbjöds tyska jordgubbar för 30 kr.
LĂ€ste lite i DN Vem vill hĂ„lla vikten hela livet? Jag tror att vi vill det alla. Och formen. Och minnet. Visst?

14 kommentarer:

  1. HÀr blir det oxÄ mest frukter idag, vi Ät sÄ magen stod i alla vÀderstreck i gÄr, hihihihihihi
    kraaaaaaaaam och ha en bra dag

    SvaraRadera
  2. Grattis till sonen dÄ. Hoppas ni fÄr en fin dag med svenska bÀr för nog Àr de en smula godare ;-)

    Kram

    SvaraRadera
  3. Jordgubbar med vispgrÀdde hör liksom midsommaren till, kÀnns det som. Smakade bra gjorde det ocksÄ. Frukt Àr verkligen nÄgot som vi kan njuta av, nyttigt och gott. Fina bilder. Ha en bra dag. Kram.

    SvaraRadera
  4. Anki!
    Ja, vi Àr mÀtta Àn, Àven före frukost var vi det!
    Och det var sÄ gott igÄr.
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Znogge!
    Jo, svenska jordgubbar Àr bara sÄ bÀst! Kram

    SvaraRadera
  6. Optimist!
    Ja, jag Àr nog en frukt- och bÀrmÀnniska!
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Grattis till din son!

    Frukt Ă€r gott! Och jordgubbar kan man ju inte vara utan ☺

    Midsommarkramar!

    SvaraRadera
  8. Simona!
    Tack!
    Ja, jag Àr en fruktoman, hihi....
    Midsommardagskram!

    SvaraRadera
  9. Det enda midsomriga vi Ät hÀr igÄr var jordgubbar. Med vispgrÀdde. Kram!

    SvaraRadera
  10. Piedra!
    Ni tog det bÀsta! Det Àr verkligen smaskens!
    Kram!

    SvaraRadera
  11. Hej..50 kr för gubbarna hĂ€r. NĂ€ tack.SĂ„ viktigt Ă€r det inte. Idag blir det fĂ€rskpotata och kyling för tösa o mig. Vi struntar fullkomligt i sillen..Bless o hipp hipp till sĂČnen. :)

    SvaraRadera
  12. Bless!
    NÀ, de e för möcke, dÄ fÄr de vÀl va. Idag tar vi och steker upp lite prinskorv och potatis, fÄr bottna lite i magen.
    Sonen har jag sjungit för, tralala han blev sÄ gla, tralala.
    Kram!

    SvaraRadera
  13. Hörde Mark Levengood sommarprata idag. DÄ nÀmnde han svenskarnas förkÀrlek för matjessill, Àgghalvor, prinskorv och köttbullar till helgen, vare sig det var pÄsk, pingst eller midsommar som firades. SÄ sant. Funkar bra pÄ julbordet ocksÄ...

    SvaraRadera
  14. Blandade karameller!
    Jo, det var precis det som Pusselbit skrev till sin barndomskamrat i USA, nÀr dom diskuterade midsommarmaten.
    Det har blivit för mycket av det goda.

    SvaraRadera

Tolitta, Granliden

HÀr startade sommarens beautyresa hos Beauty by Sari pÄ landet! För lÄng tid hade gÄtt mellan senaste hÄr och naglar, sÄ nu kÀndes det akut...