tisdag, maj 28, 2013

Lena Linderholm


Vilken bild är bäst?

Detta är i alla fall kopp och fat, som jag köpte till mig själv på Mors Dag. 

Det är samma porslinsdel, jag har bara trixat med underläggen, som jag har sedan tidigare av henne.

Jag är nog rätt så ensam om att äga detta, man får åka till Provence (betyder faktiskt provins!) för att köpa mera, eller så kan man hitta det hos någon återförsäljare. 

Original, handmålat av Lena A Linderholm, med en doft av Provence i sin pensel som är fylld med nordens ljus och söderns färger. Så står det i hennes reklamblad Se lite info!

Igår kostade jag på mig själv en underbar fotvårdsbehandling. Terapeuten konstaterade att jag fortfarande har bra fötter, inga förhårdnader eller blåsor, trots allt mitt vandrande. Det enda kruxet är att naglarna "kroknar" vid mycket travande, och fläker sig lätt. Och det gäller inte bara mig.

Idag hoppas jag mina nya glasögonbågar kommer. Jag har reklamerat de blott ett år gamla, som tappat färgen, på flera ställen. Sådant var det väl inte förr? Det är så mycket smäck nuförtiden....

Nu vill jag se bra väder, för jag hat tänkt, att vandra ut till ett bestämt vackert ställe. Där var jag för exakt ett år sedan senast. Så dit kan jag gå igen utan tårar. Där glömde jag också ett sittunderlägg....

14 kommentarer:

Piedra sa...

Vilken underbar kopp och fat! Och glada färger på underläggen också. ☺

Jag fick en fotvårdsbehandling i present av mamma så förra veckan var jag iväg och fick "nya" fötter. Det är så skönt, så skönt.

KramKram! ♥♥♥

Geddfish ♥ sa...

Snäll mamma, månar om dig! Man ska va gla åt sina fötter!
Har nu frukostat i mitt nya set! Blev glad!
Kram♥♥♥

Bara vara jag sa...

Det var en fin kopp med fat:) Bild nr 2 tycker jag bäst om.
Fint väder blir det ☺ Det är så skönt nu när det är varmt ute...
Kram

Geddfish ♥ sa...

Ja, definitivt bättre med sol och värme! Nu ska jag göra mig i ordning. Kram.

Maria sa...

Fin kopp med fat och bild nummer två är bäst.
Ja, solen den skiner, men det blir en innedag för mig. Måste städa och tvätta. Inte så kul sysselsättning, men det måste göras för jag har hoppat över detta tråkiga länge nu :)
Ha en riktigt bra dag!
Kram Maria

Geddfish ♥ sa...

Ja, nu är jag strax redo för en vandring! Mina fötter bara trampar runt här och vill ut. Ryggan är packad, således jag med. Volvolina för köra mig ut i spenaten och vattendragen.
Hoppas du kommer ut lite ändå, Maria, för det är allt skönt! Kram.

☆ Marit ☆ sa...

Nr 2 gillar jag också.
Så nu kan du dansa som på moln när du har fina fötter igen :)

Önskar dig en finfin dag!
Kram ♥

Kikkan sa...

Tänk att jag som älskar glada färger & själv ofta målar med sådana färger INTE gillar Lena Linderholms grejer, hon målar allt för 'rörigt'. Fick koppar etc i present men gav bort det till en bekant. Lena Linderholm har en affär i Trosa hamn, men jag ids inte ens gå in i den längre, lyckligtvis finns det en glasskiosk precis runt hörnet och där sitter jag gärna och väntar på de som är inne i affären. Konstnären Bengt Elde had tidigare också en bod i Trosa hamnen men där kunde jag sätta sprätt på hur mycket pengar som helst.. Tur vi alla har olika smak :) Kram från ett kallt London & ösregnet där ♥♥♥

Geddfish ♥ sa...

Jajjemen, nu är fötterna fina! Kram♥

Geddfish ♥ sa...

Tänk, att jag tänkte på dig, Kikkan, med alla dessa glada fina färger. Du målar ju så fint och är duktig med symaskinen.
Men detta var inte din stil, det förstår jag nu.
Ja, det är tur att vi har olika smak annars skulle alla köpa samma grejer...
Här har jag vandrat i solens sken och fått myggbett, så olika det kan vara där med. Kram! ♥

Kikkan sa...

Här bli det nog bara simhud mellan tårna, det regnar & regnar & så kommer det lite mer regn :( Tror inte det finns mygg här, knott finns det gott om uppe i Skottland. Kram ♥♥♥

Anonym sa...

Så fin den är! Varma och starka färger men ändå mjuka på något vis! Bra köp :-)

Kram

Geddfish ♥ sa...

Ja, regnandet är tröttsamt. Kram ♥

Geddfish ♥ sa...

Ja, jag gillade den. Och det skulle nog Sigge ha gjort också, det ena underlägget var hans, nämligen, det med solrosen... Så det kan vara. Kram.