söndag, juni 16, 2013

Söker positiva upplevelser....

Ja, jag söker.
Jag är inte helt tillfreds med min situation.
Hur kan jag vara det, jag som mist min käraste.

Jag söker ljuset, jag söker svaret, gemenskap, positiva äventyr. Matar mig själv med aktiviteter, idéer. Tackar för varje dag jag vaknar.

Läser den fina tidningen "Veteranen", som jag får för att jag är medlem i SPF. Där finns många tips på härliga resor, men mycket går ut på att man är två. Och är man ensam får man betala tillägg.

En fin positiv känsla, var att min äldste son Peter cyklade i mål på Vätternrundan på en jättefin tid, och att han fick en 5-årsmedalj! Grattis, du är en målmedveten kämpe!

Igår gjorde jag det som föll mig in. Jag gick på torgmarknaden och kollade, gick sedan till Second Hand, köpte några virkade dukar i färg för 5 och 10 kr styck. Nästan skamligt pris. Själv har jag  virkat massvis med vita dukar, vet att det är arbete och garnkostnad bakom.

Sedan tog jag en lång cykeltur. Vädrets makter var sisådär, det var ganska svalt och blåsigt. Hem och lagade till en flintastek, avnjöt den vid TV:n, pysslade, strök min tvätt. Ja, så gick den lördagen.....

Idag måste jag göra något konstruktivt. Förutsättningar - solen skiner just nu - den kom så fint 03:58 - en minut tidigare än igår - men regn väntas.

Precis när jag skulle avsluta mitt inlägg, så kom denna bilden i en jättefin blogg, som jag läser varje dag: 
http://www.vandravagen.se/

Det är som jag brukar skriva, saker och ting kommer till mig.

20 kommentarer:

Piedra sa...

Jag gillar också den bloggen och har följt den ett bra tag. Hans inlägg brukar vara bra och tänkvärda. Kramar! <3

Maria sa...

Jag känner min inte heller helt tillfreds med min situation... Känner att jag är på väg att bli förkyld, och så går jag i väntans tider... Väntar på ett svar som jag hoppas går min väg. Får förhoppningsvis veta imorgon eller på tisdag.
Vädret vad ska man säga om det... Man vet inte riktigt hur man ska klä sig när man går ut. Ska det bli regn eller inte, och denna eländiga blåst.
Ha en bra dag vad du än hittar på!
Kramar Maria

Comsi comsa sa...


Hela livet, ja allt förändras när man mister någon man har kär!
Själv lever jag ännu med minnena från sista dygnet på hospice, när jag vandrade med min kaffekopp efter dödsfallet så var det som om Ulla gick på min vänstra sida med mig, skumt!

StorVärmandeKrameLuttMedKärlekOchHoppOmFramtidenSkallLysaMedGlädje!

☆ Marit ☆ sa...

Hej!
Att aktivera sig är bra och samma med att vistas utomhus, det rensar huvudet.
Vätternrundan.... huuur orkar dom cykla runt den? Jag skulle segna i början redan ;)
Vi var på våran bakluckeloppis i lördags. Roligt att kolla vad dom har där.

Önskar dig en fin och trevlig dag!
Kram ♥

Geddfish ♥ sa...

Jag tycker detsamma. Kramar ♥

Geddfish ♥ sa...

Ja, blåsten är nog värst, faktiskt, den kan ta kål på en.
Nu ska jag in och beundra dina vackra bilder!
Kramar ♥

Marlene (Fd Ensamma Mamman) sa...

Du håller som bäst på att skapa dej ett nytt liv, inte konstigt att du inte riktigt hittat "hem" än. Men jag tycker att du verkar vara en bra bit på väg.

Geddfish ♥ sa...

Ja, så sant, inget blir sig likt.
Jag hade också Sigge bredvid mig i början, men han fanns på min högra sida, fast han i verkligheten alltid gick på min vänstra. Men det har bleknat nu. Han har fått ro.

KrameLuttarHoppasOcksåPåEnGlädjeFylldFramtid♥

Geddfish ♥ sa...

Ja, det stämmer, det. Jag vill helst vara ute också. Så nu gör jag mig i ordning!
Kram ♥

Geddfish ♥ sa...

Jo, jag vet, jag skapar, men det gör mera ont igen nu när sommaren nalkas. Alla minnen med husvagn och semestrar gör sig påminda.
Men det får väl ta sin tid....

Ingrid sa...

Det är inte lätt att skaffa sig en egen tillvaro, att finna meningen med livet när man blivit ensam. Men man har ju inte mycket att välja på....

Varm kram, Ingrid

Anonym sa...

Hej min fina vän..Att vara i nuet är något som blivit en slogan för mig. Men visst är det lätt att den suddas ut av rastlöshet..Vacker bild och talande Guds ord :)..Kramom Blessings <3

Geddfish ♥ sa...

Nej, det är ju detta, det finns inget val, och det är just det jag har så svårt med! Ibland så dyker så många situationer upp, så det gör ont. Men det bleknar väl...
Tack för varm kram!

Geddfish ♥ sa...

Ja, jag är fruktansvärt rastlös ibland. Riktigt så. Och så säger jag något annat, jag säger Carpe diem. Jaja. Kramar "Blessing in the Storm" du fina ♥

Ama de casa sa...

Jag skickar varma kramar till dig!

Anonym sa...

Det är väldigt irriterande att man ska betala extra för att man reser själv. Båda gångerna jag hälsade på yngsta dottern blev det hur dyrt som helst! Känns nästan lite diskriminerande mitt i allt annat jämlikhetstänk!

Kram

Geddfish ♥ sa...

Tack, finaste!

Geddfish ♥ sa...

Ja, där ser du! Och ni alla andra! Varför ska man betala ett par tusen extra för att man reser själv??? Det motarbetar faktiskt en del av reslusten. Som är en bonus då man blivit själv.
Kram!

Lena sa...

Kikar in med en kvällskram♥ /Lena

Pst! jag gillar åxå Lisa Syrens sköna stämma på lördags mornarna :)) & inte visste jag att Vättern rundan var 30 mil! opps! hoppas sadeln är skön för dom tävlande! ha ha ha... ;)

Geddfish ♥ sa...

Sadeln är nog inte skön, men de får ha sköna cykelbyxor! Tidig morgonkram! ♥