lördag, november 30, 2013

Äkta LidköpingsTomten kom...

Ja, han kom till Veteranpoolen i torsdags! Han som ska tomta för hela staden! Och julklappar fick vi, som varit snälla panschisar hela året!

Vi fick mörkblåa förkläden, en isskrapa, en almanacka och en röd penna. Och så en jättegod julig landgång med kaffe, kakor och karameller till. Även om jag inte äter kakor och godis så gladdes jag med de andra. En får int va blöd, int, utan ta skeden i vacker hand, och provsmutta lite på chokeladen. Det gick inte att spotta ut´et i blomkrukorna.....

Det var jättetrevligt, jag skojade lite bara. En har inte roligare än en gör sig!

Jag skulle i förrgår ha åkt till Uddevalla efter Veteranpoolenkalaset, men valde att inte göra det. Min magkänsla sade mig, att jag ska vara hemma och ta det lugnt. Och jag lydde min magkänsla, och det blev så bra! Jag har haft ett par jättefina goa dagar.

Och igår var jag inne på Botique Laura igen, biträdet där är så himla trevlig, så det är roligt att bara gå in där och slänga några ord och få skratta lite..... och hon fick sålt en blå mössa till mig, med kanintofs, obs INTE från Kina!

Idag är det klatschigt grått på hela himlen och en plusgrad. Jag ska ta mig ner till staden trots detta. För där är marknad och fullt med folk. En stor social bit. Sov riktigt länge och gott idag, faktiskt, med tanke på att jag lade mig direkt efter Skavlan på TV. Så skönt det var att krypa mellan lakanen då.......
♥ Kärlek och TilliT ♥

12 kommentarer:

  1. Gott att magkänslan ledde till det :) har haft skaplig sömn ett par nätter själv, det gör skillnad.
    Lördagskram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag går mycket på magkänslan, den brukar vara rätt! Sömnen är A och O. Lördagskram!

      Radera
  2. Fin tomte :))

    Magkänslan ger mig ibland dubbla tankar och förvirring, jag vet att man skall följa den men i bland undrar jag, kanske är det jag som inbillar mig att det är magkänslan som talar, kanske är det hjärtat som talar... osv...

    SoligaKrameLuttarFinaDu ♥♥♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är svårt med magkänslan, men jag brukar pricka rätt. Jag har s.a.s. inte magkänsla varje dag i allting, utan gör impulsivt eller planerande olika saker också!
      GråaKrameLuttarFinaKaisa♥♥♥

      Radera
  3. Alltså... Visserligen har folk tjuvstartat med julpyntet, men du? Du går loss på julklapparna redan innan första advent??? :-D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ajaj, Ama *ler oskyldigt* de bara ramlade ju på mig lixom!!! Och de var faktiskt inte inslagna i sådant där fint julklappspapper heller, inte ens inslagna alls, s.a.s. oinslagna =)

      Radera
  4. Det var grått här också när jag var ute, men nu är himmelen alldeles blå och solen skiner. Man kanske ska ta en vända till!
    Ha en riktigt fin helg!
    Kram, Ingrid

    SvaraRadera
    Svar
    1. Solen sprack upp här lite också! Och jag var på stan och såg tomten igen, han hade häst och släde med sig, det var garanterat samme tomte!
      Kram!

      Radera
  5. Alltid då man har möjlighet ska man göra så som det känns bäst för en själv.
    Och jag sa ju, mössan var ett BRA köp. Vi ska inte tillverka allt själv, det finns andra som gör det och vars verksamhet vi kan stödja :-)
    Kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mössan blev bra, den satt rätt, på alla de sätt och vis! Särskilt tofsen!
      Kramar!

      Radera
  6. Jag sov också länge idag, väldigt olikt mig att inte vara ur sängen kl 7. Nä, idag sov jag till 8.30 - skönt men en underlig känsla...
    Dagen idag har jag mest varit inomhus, förutom en liten promenad med min Sigge. Städat, fejat och fixat - så nu är jag riktigt nöjd och belåten!
    Kram och god kväll/natt

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jadu, här sitter jag, färdig för läggning! Nöjd, frid och fröjd.
      Kram!

      Radera