onsdag, juni 20, 2018

Hej Öland! ☀️😍

En liten uppdatering bara, från ett soligt och vackert Öland. Det var ett tag sedan sist, verkligen.

Skönt att bara vara med nära och kära. Mysigt. Det är en lång resa med flera byten hit och väskorna blir bara tyngre och tyngre, hur det nu kommer sig.

Garaget är fullt av cyklar och tomten full av solstolar. Två hundar tog vi med.

Jag skickar ljus, kärlek och solsken från denna underbara ö, som jag har så många ljusa och varma minnen från. Det var här som vår kärlek spirade en gång i tiden, älskade Pusselbit och jag.

😍💞🌺

6 kommentarer:

znogge sa...

Så härligt att tillbringa lite tid på Öland i sällskap av nära och kära! Fyrbenta vänner ska inte heller föraktas. Det var länge sedan vi var på Öland men jag tycker mycket om ön!

Kram och ha en härlig midsommarvecka!

Ingrid sa...

Öland har jag aldrig besökt, men jag misstänker att skillnaden mellan den ön och Gotland inte är så stor.
Ha en härlig midsommarvecka!
Kram, Ingrid

Ditte sa...

Så fint du har det! Och visst är det konstigt att väskor brukar utvidga sig och bli tyngre under resan. Njut av allt och ha det allra bäst. Många tankar till dig.
Kramar!

Anki sa...

Öland är härligt! Njut nu och ha det gott!
Kram

BP sa...

Underbart att du går "Memory Lane" och minns din älskade Pusselbit. Antar att du är tillsammans med dina döttrar och Diego är väl med;-)
Å du valde rätt där, inte bara sällskapet utan också vädret. Häruppe i 08 har det inte varit soligt direkt. Så njut av fina Öland, där jag faktiskt aldrig varit. Men jag har ju läst Johan Theorins deckare som utspelar sig på Öland;-)

Carita Liljendahl sa...

Ser mysigt ut där! Och fint att du har så många ljusa minnen därifrån <3
Jag läser din blogg baklänges, då kan det bli konstigt när man kommenterar, man kan liksom på svar på frågor som man undrade kring innan :-D