tisdag, juli 17, 2018

Trollhättan

God morgon! Eftersom jag aldrig hittade några spår igår, så tog jag cykeln till en rullande buss till en grannstad. Lidköping ligger fint omringad av flera städer, såsom Skara, Skövde, Falköping, Mariestad, Trollhättan och Vänersborg, alla i en radie från 2 upp till 6 mil.

Jag valde Trollhättan. Jag ville gärna återse kanalen och fallen. Mina gamla vandringsvägar då jag bodde på Kungsgatan som 19-åring. Alltsomallt bodde jag 10 år i stan, fast då senare med familj. Mina två äldsta barn är uppväxta i Trollhättan.

Jag mötte upp en väninna där och vi tog en skapligt lång promenad i värmen. Jag klagar inte, men visst är det hett i solen.

Nu till helgen är det Fallens Dag och det hade ju varit något, gamla barndomsminnen, men mycket folk och turister och ingen bil, nej. Här har vi en fin båt.

Det finns mycket kraft i dessa trådar!


Över till andra sidan kanalen och därefter intogs lunch inne i stan. Så en sedvanlig titt i affärer, men jag kom hem tomhänt med gratisminnen i huvudet och några foton. Bra så.

Hemma väntade en gottgörelse från Västtrafik och tidigare har jag fått från SJ. All heder, tack!

Ytterligare en fin sak väntade i brevlådan. En bok som jag är med i och har varit delaktig i.
100 röster genom personliga berättelser om Organdonation utgiven av MOD - Mer Organdonation.

💛 Ljus och Kärlek 💛

12 kommentarer:

Ami sa...

Vilken fin dag du och väninnan fick :) Och en väldigt betydelsefull sak fick du i brevlådan när du kom hem!
Kram

znogge sa...

Vilken bra och trevlig dag på alla vis. Kompensationen i all ära men boken kändes mycket viktigare. Så fint att du har fått göra din röst hörd där.

Kram och ha en fin tisdag!

Geddfish ♥ sa...

Ja, precis. Bra alltihopa!
Kram

Geddfish ♥ sa...

Boken är viktig! Jag har dessutom jobbat med den! Intressant.
Kram!

BP sa...

Måste säga att jag beundrar dig att du gav dig iväg och till och med tog en längre promenad i värmen. Du är då betydligt hurtigare än vad jag är. Klagar heller inte över idag 33 grader (igen), men jag rör mig så lite som möjligt.

Härliga bilder från Trollhättan, och grattis till kompensationen från Västtrafik och SJ. Fattas bara om dom ställer till det för resenärerna.

Bokens omslag är otroligt bra. Skitsnyggt, och det är verkligen en eye catcher. Letade efter dig och/eller Sara bland bilderna, men hittade er inte.

Geddfish ♥ sa...

Japp, det var hett igår. Men så roligt att byta väggar, så det fick gå och sen tog jag en sval dusch hemma.
Kul att du gillade designen på boken. Sarah och jag finns bakom boktiteln, tror det är 88 foton av 100 som syns på omslaget.

Ditte sa...

Att utflykta är ju trevligt men det tär ju extra på krafterna i värmen. Trollhättan har du ju tillbringat tid i och ett besök där är ju en fin tur.
Fint med kompensation från både SJ & Västtrafik och att du inte behövde vänta.
Spännande med boken och extra roligt att du medverkat.
Stor kram!

Geddfish ♥ sa...

Trollhättan var ett fint utflyktsmål.
Boken är trevlig och så roligt att jag medverkat till att den blev av!
Stor kram!

Bara vara jag sa...

Du är duktig som "orkar" hålla igång med promenader och dylikt i denna värme "ler" Jag kanske inte klarar av att hålla mig utomhus så länge i den enorma värmen men jag njuter ändå av att det är sommar. Vad kul att du har medverkat i boken. Du har ju både kunskap och erfarenhet i ämnet.
Ha det bäst!
Kram.♥

Eva sa...

skönt att vara aktiv även i solen :) mysigt med ett återseende kram å fin dag <3

Geddfish ♥ sa...

Tack! Ja, nu är det varmt, extremt varmt! Tar det lugnt idag med.
Ha det gott, kram 💕

Geddfish ♥ sa...

Ja, det var det. Kram 💕