onsdag, juli 18, 2018

Smaklig måltid!

God onsdagsmorgon! Studerade en matgäst bland min krasse, ja krasst kan väl sägas, att gästen var glupsk.En riktigt hungrig rackare, som bara grävde och sög ut sin mat, hur länge som helst! Bökade och stod på huvudet i varenda krasseblomma, haha, så intressant!

Här är ett smakprov ifrån boken "100 röster om organdonation" utgiven av MOD - Mer Organdonation. 
Boken delades ut till politiker och personer inom vården under Almedalsveckan och kommer att finnas till försäljning snart. Den är verkligen jättefin och talande.

Om jag rörde mycket på påkarna i måndags så tog jag det mycket lugnare igår. Ingen stadsvandring, bara ett ärende till posten och apoteket. Resten var balkonghäng, bra va?

💕 Ljus och Kärlek 💕

11 kommentarer:

znogge sa...

Så fin boken ser ut men framförallt så är den viktig. Jag kommer ihåg hur du kämpade och vägrade ta ett nej för ett nej. Så bra jobbat av dig!

Kram och ha en härlig dag <3

Ama de casa sa...

Vilken fin liten matgäst :-) Här har jag aldrig sett en humla tror jag, i norra Spanien såg jag dock en och annan :-)

Ha en fin lill-lördag!

Ami sa...

Verkligen en fin bok. Och jag minns också när ni gick igenom detta fantastiska tillsammans!
Kram

Geddfish ♥ sa...

Boken är verkligen tungt viktig.
Kram 💕

Geddfish ♥ sa...

Väldigt roligt att studera den glupske matgästen, hihi.

Geddfish ♥ sa...

Tack och kram!

Ditte sa...

Vad trevligt att dina blommor är uppskattade av andra. Humlan verkar verkligen förtjust i den.
Jätteroligt med boken och hoppas att politikerna tar den till sig. Ska titta efter den. Men hoppas du meddelar när den finns till försäljning.
Stor kram!

Geddfish ♥ sa...

Jo, politikerna har säkert tagit boken till sig. Men även vården behöver det, för det hänger mycket på kommunikationer och resurser där.
Boken kommer snart att finnas till försäljning genom https://merorgandonation.jetshop.se/produkter - men jag ska försöka komma ihåg att meddela.
Stor kram!

BP sa...

Det där lilla biet eller om det är en humla är betydligt mera aktiv än vad jag är i den här värmen, som jag absolut inte gnäller över. Men "rackaren" har ju ingen ICA deli tvärsöver gatan heller;-)

MOD boken verkar vara lika snygg inuti som den är utanpå. Läcker layout. Den kunde jag ha gjort;-) Hoppas verkligen att de som fick den läser den.

Ja igår var det ju varmare än i förrgår, idag slog gårdagen och imorgon ska det bli varmare än idag. Vilken makalös sommar i våra trakter. I Skåne fick de iaf regnet som så många längtat efter. Men hos dig och mig bara skiner solen:-)

Geddfish ♥ sa...

Jag tänkte allt på dig och ditt jobb, när jag höll boken i min hand. Jodå, jag tror säkert den blir läst.

FREEDOMtravel sa...

Härligt att kunna bjuda på en sådan festmåltid! :) Och vad roligt med boken!!