måndag, september 24, 2018

Kära örebroare!

God måndagsmorgon och en helt vanlig dag, faktiskt. Sångövning på kvällen, hör ju också till vanligheterna och är humörhöjande!

Vinden har mojnat, solen skiner - men det är kallt! Jag är inget glad i kylan, men får se det som att jag får klar och hög höstluft att andas.


Några humörhöjande barnbarnsbilder! Fast det var svårt att fånga dem på bild. Snabba i farten som ögat. Söta små kanelbullar, eller hur?

Men titta här! Ett glatt yrväder Lowe 5 år, som gillar att busas med och Sally 7,5 månad, tittar förundrat på vad som händer.

Vackraste prinsessan Sally med stora blå ögon! Ja, det händer mycket. Sist jag såg henne kunde hon inte sitta själv. Nu står hon upp och sträcker sig och snart kryper hon. Försöker komma åt Lowes pussel och grejer, spännande värre. Inspiration!

Tågresan till Örebro ska jag inte älta något mer. Det var inte stormen som gjorde förseningen, det var SJs fordonsfel. Man kopplade till slut bort två vagnar i Göteborg och körde iväg 50 minuter försenade. SJ måtte ju ha skruttiga tåg, för MtrExpress strular aldrig och de går på samma spår. Men jag har ansökt om förseningsersättning.
Tjingeling, så länge!

💖 Ljus och Kärlek 💖

7 kommentarer:

Ami sa...

Verkligen söta små kanelbullar :) Mysigt att du har fått rå om dem lite!
Kram

http://kraka.moah.se sa...

Som resenär måste man ha tålamod i det här landet. Infrastrukturen faller, som så mycket annat, sönder.
Ha en fin måndag!
Kram

znogge sa...

Vilka rara små kanelbullar du har <3 Så fina bilder på dem!

Kram

Ditte sa...

Så mysigt att träffa barnbarnen!Jättefina båda två. Men visst får man ligga i om man vill att de ska fastna på bild. Mycket är det som händer med de små liven. Och som heller inte är så små längre. Tiden går fort och de utvecklas så snabbt.
Önskar dig en trevlig kväll.
Kram!

Ama de casa sa...

Vilka härliga bilder på barnen :-)

Här har inte kylan kommit riktigt ännu, det är 33 grader ute just nu. Så jag längtar allt efter lite svalare väder... Mornarna och kvällarna börjar dock vara lite skönare nu :-)

BP sa...

Du lyckades ju perfekt med bilderna på Sally och Lowe. Å Sallys ögon är bedårande. Gillar att båda har likadana pepparkakskläder - kul grej!
Efter nästan en vecka med storm är det återigen lugnt ute. Kallt hade vi också, och jag känner precis som du. Men på vår balkong består högsommarvärmen. Bildbevis ligger på bloggen.
SJ:s förseningar är ju mera en regel än ett undantag. En "säker källa" har berättat att hela tågnätet är totalt föråldrat och borde bytas ut - typ igår. Det går snart inte längre att underhålla heller, då man försummat underhållet i många år. Ja, ja...

Susjos sa...

Vilka goa barnbarn, klädda i kanelbullekläder, så söta! Å Sallys ögon...wow!
SJ, vad ska man säga?
Kram och godkväll!