onsdag, oktober 17, 2018

Ett evigt borrande

En riktigt god morgon, ska ni ha! 

Mitt sticke ligger där så fridfullt bredvid min solgula kaffekopp. Jodå, jag stickar på mina fantasiraggisar lite då och då. Pauserna blir långa mellan varven 😀 Men så är det, finns inte hög prioritet, men kul ibland.

Jag har bestämt att dessa blir till mig själv. Annars har jag en förmåga att lyda rådet att det är saligare att giva än att taga.

Så här såg det ut i bersån utanför mitt hus för ett par dagar sedan. Eller var det igår? Hösten tacklar av - i färgerna.

Jo, jag tog mig en affärsrunda igår eftermiddag. En sådan där tur, där jag kollar och provar lite kläder och sedan hänger jag tillbaka dem igen. Nöjd över att det blev ett oköp. Det är hårda krav på att hitta något snyggt. Det får inte vara slafs, bara för att komma undan billigt 😀

Så till rubriken. Grannen ovanpå har fått för sig att byta kök. Det är populärt, men jag är ståndaktig. Det kostar 750 kr mer i månaden i evighet. Nej, men jag blir väckt nu klockan 07 varje morgon. Så tar de rast klockan 08. Och så sätter borrandet igång igen klockan 09 och håller på. Jag får ju hål i öronen 😀Nåväl, en dag går väl detta över.

💝 Ljus och Kärlek 💝

10 kommentarer:

Ama de casa sa...

Oköp är jag väldigt bra på! Förmodligen för att jag dessutom är en riktig fena på att oprova - vänder oftast just innanför dörren i klädaffärer :-D

Hoppas oljudet upphör snart - högst irriterande sånt där...

Ha en fin och förhoppningsvis ljudlös dag! :-)

Geddfish ♥ sa...

Får gå ut en sväng igen. Från oljudet. För här är inget oborrande. Prova, är kul,låtsasköp som mestadels blir oköp.
Nu kom solen!

Ditte sa...

Även här känns det som om höstens vackra brittsommardagar är över och färgerna mattas något. Nej, att handla för handlandets skull gör jag inte. Satsar alltid på kvalité och köper det jag tycker jag vill ha. Inte så mycket numer. Brukar bestämma mig först och sedan fråga om priset.
Trist med oljudet men antagligen inget du kan göra. Hos oss får man inte börja med oljud före klockan 8. Alltid något.
Önskar dig en fin dag.
Stor kram!

znogge sa...

Så irriterande med borrandet men förhoppningsvis är det väl inte ett evighetsarbete. Dock är jag lite förvånad över att de får börja så tidigt som klockan 7. Åtta brukar vara gängse tid har jag för mig. Köpa plagg bara för de är billiga finns inte på kartan utan det ska vara något som jag vill ha.

Kram <3

Geddfish ♥ sa...

Jo, så är det. Solen kom lite grand men färgerna är inte alls så fina längre.
Här får man tydligen börja klockan 07, det har varit så så länge jag minns. Och tyst klockan 22. Men detta går ju över.
Tack detsamma och stor kram!

Geddfish ♥ sa...

Nej, det går över. Jag vet inte om hyresgästen själv har flytt fältet, jag hör ingen hund där nu. Man kan bo kvar, men fy sjuttan att ha köket i vardagsrummet provisoriskt.
Kram 💝

Anki sa...

Jobbigt med detta borrande - förstår att du blir trött på det.
Snygga raggsockor! Klart du ska ha dem själv!
Ha en fin onsdagskväll!
Kram

Geddfish ♥ sa...

Japp, så blir det.
Kram

BP sa...

å duktig du är att "arrangera" bilder! Första fotot med raggisarna är ju kanoooon!
Att gå runt i butiker och prova kläder har jag konstigt nog vuxit ifrån. Nu impulsköper jag det jag ser och tycker om. Att göra "planerade" och nödvändiga klädköp har aldrig funkat för mig, för då hittar jag ingenting;-)
Alla gör ju sina val. Å om grannen vill ha ett nytt kök så är det upp till honom/henne. Oljudet får grannarna på köpet och tyvärr stå ut med. Men än en gång föreslår jag öronproppar.

Geddfish ♥ sa...

Nej, jag planerar inte heller. Jag impulstittar, men köper också bara det jag gillar och framför allt "sitter bra".
Oljudet går över. Det är bara så lustigt att just klockan 07 borras, spikas det som värst, sen avtar det höga ljudet något.