tisdag, oktober 09, 2018

Ont krut förgås inte så lätt

God tisdagsförmiddag! Dagen igår flöt på, kanske inte som fisken i vattnet, men det kom flytande fräs i näsduken och det inställde sig ett lugn i min tillvaro. Kroppen säger ifrån och nu är det lindrigare, men jag vägrar prata om det 😀 alltså, jag spar rösten.

 I bildernas värld är jag fortfarande kvar i Värmland. Det var en fantastiskt solig och fin morgon där i lördags.

 Här syns gaveln och köksingången till Vita Huset.

Här har det inhandlats en massa gottigotti och Sarah är på väg till hönsen. Hönsen går mestadels fritt på ägorna och drar sig självmant in i hönshuset när mörkret faller på.
Jag kan hålla med dem, hönsen, för jag vill inte heller vara ute i mörkret.

Det är Donationsveckan just nu och i år satsas det mycket på Sociala medier och föreläsningar. För första gången är jag inte ute och affischerar eller står på sjukhuset och svarar på frågor. Jag sitter med mitt uppdrag "Min historia" och det är så intressant, jag älskar det jobbet.

Ha en fin tisdag, ljus och kärlek, carpe diem 🌻☀️🙏😘

8 kommentarer:

Ditte sa...

Trist med din förkylning men att vila sig i form är nog det som gäller. Så fint huset ser ut! Och klart att hönsen trivs här med att gå ute. Har läst och sett en del om Donationsveckan. Och viktigt är det. Roligt och intressant med ditt uppdrag- Verkligen.
Önskar dig en fin tisdag.
Stor kram!

Anki sa...

Jobbigt med förkylning ... hoppas du snart är fri från den! Det ser trevligt ut "Vita huset" - betydligt hemtrevligare än det i det stora landet i väster :)
De har pratat om organdonationer på morgonprogrammet och då tänkte jag på dig ... och på min bloggvän Ingrid som fick en ny lever i januari :)
Krya på dig!
Kram

znogge sa...

Förkylningar kan vara både envisa och långdragna men det är bara att vänta ut dem. Unna dig att vila och ta dagen i egen takt.

Kram <3

Geddfish ♥ sa...

Ja, det är bara att vila, det går över.
Roligt med uppdraget och att hjälpa till. Sveriges Radio Skaraborg ringde här förut och frågade lite om kontakter.
Stor kram, Ditte!

Geddfish ♥ sa...

Förkylningen ska väl snart gå över, bäst jag tiger ut den.
Jag har ju alltid Organdonation i tankarna iom att jag hjälper till så mycket och pga personliga skäl.
Tack och kram!

Geddfish ♥ sa...

Ja, precis, det är bara att kurera.
Kram 🌻

BP sa...

Härliga bilder från ett soligt Värmland! Det Vita Huset är enormt fint och stort. Himla mäktigt också med pelarna vid "huvudingången". Som en herrgård. Himla snyggt.
Gillar vinkeln i tredje bilden skarpt. Riktigt coolt!
Förstår att du gillar projektet "Min historia". Antar att du samlar ihop text och bilder från personer som donerat/fått nya organ, redigerar och lägger upp på MODs hemsida. Å det är verkligen ett roligt jobb.
Hoppas förkylningen fortsätter bli bättre!

Geddfish ♥ sa...

Ja, Vita huset är mäktigt, jättefint, tack.
Jag gillar projektet med MOD, ja. Det handlar om flera grupper. Om människor som står på väntelistan mm http://merorgandonation.se/min-historia/
Förkylningen försöker rymma...