måndag, februari 18, 2019

Glad måndag 18 februari

God morgon! Borta bra men hemma bäst, och så ska det vara. Men ack, så mysigt vi har haft det! Jag har också handlat loss en del fin hudvård och SPA-grejer från Rituals, sådan härlig känsla.

Idag står det Mammografi på agendan och lite senare en glad Gospelsångövning. Hela veckan är fullspäckad så nu gäller det att andas och bara vara mellan varven.  Ibland kör det ihop sig, men det löser sig.


Den här glada skylten hittade jag på en vägg på sjukhuset i Skövde.

Här är en fredagsbild som jag också blev glad över. Mysiga tassar!

Det är bloggvännen Carita som startade utmaningen att förgylla en måndag med glädje. Sedan rullar det säkert på med glädje varenda dag, försöka duger.

💛 Ljus och Kärlek 💛

10 kommentarer:

Carita sa...

Vilken härlig skylt! Gillar tecknat och ju fler detaljer, desto finare :-)
Gosigt med fötterna också.

Jättejobbigt för övrigt nuförtiden att kommentera på blogspot och via blogger, med WP har jag inga problem men oftast tar det över 10 minuter innan blogger svarar, om den gör det :-(

Znogge sa...

Vilken härligt helg du har haft!

Kram och välkommen hem <3

Ami sa...

Vilken fin bild på tassarna ❤
Och visst är det skönt att komma hem till sitt eget igen!
Kram

Musikanta sa...

Kul att se den gamla folkan på bilden. Min pappa köpte en sådan 1948 ,med delad bakruta. Jag är alltid glad när det är måndag eftersom tidningen kommer i brevlådan igen. Får ingen på söndagen eftersom lokalblaskan inte ges ut då. Kan heller inte prenumerera på exempelvis DN:s söndagsbilaga eftersom vi bor på landet och ingen tidning delas ut då heller.
Kram från Ingrid

Ingrid sa...

Glad måndag på dig Gerd!
Kram, Ingrid

nalta norrland sa...

En glad måndag till Dig <3

Johanna sa...

Visst är det så. borta bra men hemma bäst :) Kul med gosepl, jag saknar och sjunga i kör, så kanske skulle göra det det igen, iaf den evckan då jag inte har sonen :)

BP sa...

Gillar den glada tavlan från Skövde sjukhus skarpt! Naivistisk måleri när den är som bäst! Åsså finns det ju två fotbollsspelande pojkar med också - som bonus alltså:-)
Bilden med Diego är en 10-poängare, helt klart!

Det förvånar mig en aning att du redan är hemma igen. Igår skrev du ju att du inte visste när du skulle återvända till Lidköping. Men huvudsaken är ju att ni hade det mysigt.

Carita är ju också en Rituals fan. Hon brukar shoppa loss i butiken här i centrum när hon är i Täby.

Anki sa...

Nu får vi se ... igår lyckades jag inte kommentera hos dig - och inte hos BP! Idag funkade det hos BP - så nu hoppas jag det går bra här också.
Vilken underbar tavla! den andra bilden är såå mysig!
Ha en bra tisdag!
Kram

Geddfish ♥ sa...

Tack för kommentarer! Tråkigt att några bloggar har problem att kommentera här. Jag kan inte göra mer åt detta. Hoppas det löser sig.
Det var lite diffust när jag skulle komma hem, hade ingen bokad biljett då jag förinställde söndagen.
Körsång är toppen för måendet! Bra för hela kroppen.
Kramar!