torsdag, mars 07, 2019

1177 Vårdguiden, Stockholm

God torsdagsmorgon! Jo, jag var ju ute och åkte buss igår. Inte så långt och det får jag ta en annan dag. Igår kom detta emellan och det är superviktigt.

Det var ett tag sedan som Sarah och jag intervjuades av tidningen 1177 Vårdguiden. De hade snappat upp oss från bland annat MOD-boken "När livet vänder" och skulle ha ett tema med Vikt och Hälsa.

Ja, så var det och om fem dagar så är det exakt fyra år sedan.
Tidningen delas ut till alla hushåll i Stockholm. Tidningen görs även i editionerade upplagor till regionerna Uppsala, Värmland och Norrbotten. Finns på nätet www.1177.se

Jag var hemma hos Sarah och vi mötte karlstadsfotografen Linn Malmén, jätteduktig och inspirerande. Hon fick flera fina bilder på oss, kul.

Artikeln har redaktören Anna Ritter skrivit genom kontakter med oss båda.

Otroligt ödmjukt att det kunde bli så bra. Jag kommer ihåg den förtvivlan jag kände på väntelistan för en ny passande lever till Sarah 1992. Kommer, kommer ej? Tänk att en familj i en så svår stund redan då tog det kärleksfulla beslutet att donera sitt olycksdrabbade barns organ!

Ta ställning, bli donator! Finns ingen åldersgräns. Läkarna avgör alltid.

💖 Ljus och Kärlek 💖

11 kommentarer:

znogge sa...

Vilka fina bilder på er båda <3 och vilken fin artikel! Du har verkligen givit en gåva så det var tur att du stod på dig den där gången.

Kram och god torsdag <3

Ingrid sa...

Så fina ni är båda två! Hoppas att allt kommer att gå bra i fortsättningen också.
Varm kram, Ingrid

En rosa fluga sa...

Härligt , jag minns hur nervös jag var för er! Och SÅ glad att det gick så bra. Har precis läst om er i Vårdguiden, den kom igår ,-)
Härliga bilder!
Ha det fortsatt fint nu båda två!
STOR KRAM Primrose ,-)

Anonym sa...

Det är ju självklart att man gör allt för sina barn.Hoppas det går bra i fortsättningen.Hälsningar från Vanja Österdahl

Johanna sa...

Så kul att ni är med där :)

Ditte sa...

Vi fick tidningen i brevlådan igår så jag har läst. Och vilken glädje att två gånger ha gett sin dotter livet. Jättefina fina bilder på er. Och detta reportage kändes som väldigt viktigt. Likaså är det viktigt att ställning till att bli donatorer.
Stor kram och många tankar.

nalta norrland sa...

En så fin gåva Du gav Din dotter.
Jättefina bilder på Er.

BP sa...

Nu fick jag ju lite förhandsinfo igår och har kommenterat reportaget redan. Det enda jag frågar mig är varför Vårdguiden inte delas ut i hela Sverige.
Å du har å rätt. En proffsfotograf tar bilder man inte tror att de kan tas. Lite skillnad mot "bloggfoton" om man säger så.

Susjos sa...

Vilken underbar artikel och fantastiska bilder på er!
Har just kommit hem från Järvsö, och måste se bland posten om vi fått vårdguiden också!
Kram!

Anki sa...

Ni är så fina! Du har givit livet till Sarah två gånger ... och såklart, som mamma gör man allt för sina barn.
Kram

Geddfish ♥ sa...

Tack alla! Jag tycker också det är väldigt synd att inte Vårdguiden delas ut till hela Sverige. Står faktiskt en hel del läsvärt i den. Men det är säkert en kostnadsfråga.
Fredagskram!