lördag, mars 09, 2019

Rensning av...

...olika ting. Det var min fredagssyssla.
God lördagsmorgon! Med Ring så spelar vi. Radion brukar stå på så här på morgonkvisten.

  Fredagsbuketten har slagit ut sig. Jag gillar färgen.

Här gjorde jag mig till och tänkte jag skulle försöka läsa en lånebok från bibblan, beställd och allt.

Kommer hem och upptäcker att jag läst den för något år sedan. Kommer ihåg att den var väldigt bra men jag läser aldrig om en bok. Sådär tappade jag taget lite om läsningen. Vad ska jag nu hitta på som fångar mig på direkten?

Nåväl. Jag satte igång med ett annat företag. Rensa ut sjalar och där får jag vara hård mot mig, för jag har väldigt svårt för att skiljas. Plocka och rensa i klädkammaren, ett helt företag! Inte färdigt, detta pågår...

Trevlig Mello-lördag. Jag slår väl på TVn och ser vad som händer.
Ljus och Kärlek

8 kommentarer:

Ingrid sa...

Jag var på bokrean i söndags och höll på att komma hem med en bok som jag redan läst, men jag tyckte mig känna igen den, så det fick stanna kvar i bokhandeln som tur var.
Ha en trelig mellokväll!
Kram, Ingrid

Eva sa...

ja man måste rensa bort o va hård jag har med svårt att skiljas he he mello i kväll här yess fin dag till dig vännen kram <3

Ama de casa sa...

Kan man inte göra det ena så får man väl göra det andra :-)
Jag ska försöka kolla på Schlagern ikväll, får se om nätet räcker till :-)

Ha en fin lördag!

nalta norrland sa...

Jag råkade köpa en bok på bokrean som jag redan hade i min bokhylla... kände ju inte igen "baksidans text" men när jag började läsa så efter ett halvt kapitel kände jag ju att det här "kan jag" och precis som Du läser jag sällan om igen en bok... trist att nu ha två av samma bok.

Sjalar, men Du kan man ha för många ;-)

Mellofinal ikväll och sen är det slut på härligheten :)

Jag hoppas Du får en fin lördag, kram

Znogge sa...

Jag gillar också den färgen på tulpaner väldigt mycket. Här stor rosorna fortfarande så de får hänga med en dag till i alla fall. Boken är väldigt bra men läser om, det gör jag inte gärna heller.

Kram och ha en härlig lördag <3

Susjos sa...

Tulpaner i dessa vintertider är underbara!
Och ja, ikväll gäller det! Tänk att båda låtarna som gick till andra chansen i Lidköping är med i finalen, plus de som gick till final är favoriter!!! Alltså John Lundvik och Bishara. Arvingarna och Lisa Ajax kom med från andra chansen. Vilken bra deltävling vi såg i din fina stad!
Kram och ha en trevlig kväll!

Ditte sa...

Synd med boken som du läst men jag kan rekommendera "Ett djävla solsken ". Så bra.
Mne nu verkar du ändå vara bra sysselsatt. Det tar tid att rensa. Jag brukar inte ha så svårt för att rensa och frågar mig alltid varför jag just ska spara en sak. Har jag inget bra svar så kan jag lämna den. Gör likadant med foton både på datorn och i mobilen.
Har varit på Grand hotell och ätit en fantastisk lunch med döttrar och barnbarn. Så trevligt och med enastående service och miljö. Antar att teven får stå på med mellon. Men jag har ingen koll alls på låtarna.
Stor kram och trevlig kväll.

BP sa...

Äntligen tulpaner som har "rätt" färg. Snyggt!

Sedan fick jag ett gott skratt. Det har hänt mig ett antal gånger att jag köpt böcker - speciellt på rea - som jag redan hade läst. Å precis läser jag aldrig om böcker. Undantag hela Harry Potter serien.

Äger inte en enda sjal, men utan tvekan borde jag rensa i klädkammaren jag med. Brukade slänga allt som jag inte haft på mig på två år, men av en konstig anledning har jag kommit av mig där;-)