fredag, augusti 23, 2019

Happy and glad Friday 😀

God morgon! Alla gillar vĂ€l fredagar, sĂ„ de behöver man inte förgylla. Även jag som evigledig gillar den lilla försmaken av helg. Ja, jag jobbar ju ocksĂ„, för all del. Jag har haft tre dagar med MOD-arbete nu och det innebĂ€r att skriva och att kontakta.

Jag har ocksÄ lÀst en del, sittande i fÄtölj eller solstol. Jag fixar inte att ligga ner och lÀsa pocket, dÄ snurrar bokstÀverna för mig och dÄ Àr ljudböcker bÀttre.

TvÄ bra böcker som jag lÄnat privat. Just nu hÄller jag pÄ med "Den röda adressboken" och jag fÄr Dagny 107 Är i tankarna, nÀr jag lÀser den. Alla vÀnner Àr döda, det Àr bara Doris i den hÀr boken som Àr kvar och en systerdotterdotter pÄ andra sidan jordklotet, som kommer att fÄ Àrva minnena.

Det blev ingen Multikultifest för min del igĂ„r. Jag hatar att gĂ„ ut i regn och 17 grader för en utomhuskonsert. Men jag vĂ„ttorkade sovrummet i stĂ€llet. Vatten som vatten 😀


Mera vatten! HÀr har vi lÀkaren som ror hemifrÄn pÄ Lidan till jobbet pÄ sjukhuset varje dag, som det Àr tjÀnligt vÀder! Tufft! (Bild tillfÀlligt lÄnad av tidningen NLT)

Ha det fint nu, ljus och kÀrlek!

8 kommentarer:

  1. Nej att vara utomhus nÀr det regnar Àr inget skoj alls :(
    Vilket annorlunda sÀtt att ta sig till och frÄn jobbet :D
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag har en systerson som cyklar tvÄ mil till jobbet varenda dag Äret runt och i alla vÀder, men att ta roddbÄten.......
    Önskar dig en skön fredag!
    Kram, Ingrid

    SvaraRadera
  3. "Det finns inget dÄligt vÀder, bara dÄliga klÀder". Dumt ordstÀv det dÀr, det finns VISST dÄligt vÀder - dÄ kan man passa pÄ att ha lite soffhÀng tycker jag :-)

    Ha en fin fredag!

    SvaraRadera
  4. Regnar det sÄ hÄller jag mig inomhus men visst, hundarna mÄste ju ut i alla fall. Dock blir det inga lÄnga promenader för de gillar det inte heller.

    Kram och glad fredag <3

    SvaraRadera
  5. Jag tycker alla dagar Àr bra och fredagen Àr lika bra som en mÄndag. Allt beror ju pÄ hur man tycker och det Àr ju bra med "olika". Helgas Dagbok har jag lÀst. SÄ bra! "Den röda adressboken" vet jag inget om. Men antecknar.
    FörstÄr att du inte gick ut i regnet. Hade jag inte heller gjort.
    Kul med lÀkaren som ror till jobbet. Bra trÀning!
    Stor kram!

    SvaraRadera
  6. Du Àr dÄ verkligen flitig, jag Àr betydligt latare mÄste jag sÀga. VÄr boksmak Àr ocksÄ totalt olika. Tur att inte alla har samma smak.
    Kul med en lÀkare som ror till jobbet - han ror sitt jobb iland om man sÀger sÄ;-) Det Àr han sÀkert ensam om i Sverige skulle jag gissa.

    SvaraRadera
  7. Ro till och frÄn jobbet, coolt! Jag skojar ibland om att jag skulle kunna paddla 2/3 av vÀgen till mitt jobb (om jag hade en kanot vill sÀga). Fast det blir nog till att fortsÀtta promenera ;)

    SvaraRadera
  8. HĂ€rlig arbetsresa! maken cyklar...

    SvaraRadera