onsdag, oktober 02, 2019

Väderleken

God och glad höstonsdag! Fast bilderna är från igår och i förrgår.

Mina två favvoställen. Överst är det den lilla bersån med eftermiddagssol och nederst från min balkong med förmiddagssol. Det blir kortare och kortare stunder där och med filt om mig.

I måndags hoppade jag över gospelträningen. I kväll ska jag på lilla kören och har ordnat skjuts dit, så snällt av körledaren. Jag gillar ju att komma ut och lufta stämbanden.

Så här ser det ut hos mig enligt tre olika väderobservatörer. Men det är klart, de mäter från olika punkter, var och en har sitt. När jag tittar ut skiner solen, så fönsterobservationen gäller just nu, anser jag.

De va de om de å nu önskar ja ljus å kärlek!

8 kommentarer:

Ingrid sa...

Inte gör det något om bilderna är några dagar gamla. Det har väl inte hänt så mycket sedan du tog dem antar jag.
Vädret är som det är. Även här skiner solen lite blekt och det ser rätt hyfsat ut.
Ha en skön onsdag!
Kram, Ingrid

Eva`s sa...

Ja vädret är växlande just nu, men kallt har det blivit här oxå :) ha en fin onsdag fina Gerd kram

Veiken sa...

Igår sa meteorologen på TV att vi fortfarande har meteorologisk sommar, men för mig är det höst! Just nu en klarblå hösthimmel, men regnet kommer väl i eftermiddag! Kram

nalta norrland sa...

Kyligt väder hos mig.

Även om Dina bilder inte är dagsfärska så är de fina.

Bra Du mår så pass okey att Du känner för att gå ut och lufta Dig.

kram

Gunnel sa...

Visst känns det i luften att det är höst. Nu bara väntar jag på alla fina färger som ska lysa upp i det gråa trista. Det kom en liten regnskur för en liten stund sen och den varade nog ett par minuter. Ganska onödigt, tycker jag, men vädret rår vi inte på. Kram

BP sa...

Så fint med bersån och din oas på balkongen. Igår gick det utmärkt att sitta på min balkong, men idag fanns det inte en chans. Dessutom började det ösregna efter lunch. Så hoppet står till imorgon.

Znogge sa...

Vilka härliga bilder från dina favoritställen! Inte gör det något att bilderna hade någon dag på nacken. Här är det inte något balkongväder kan jag säga.

Kram

Susjos sa...

Hösten kan vara fin när solen skiner och alla träd sprakar i olika färger, men tyvärr är det mest regn här i 08 området just nu.
Kram och ha det gott!