måndag, november 12, 2018

God kväll i Morocco

En härlig dag utan annonserat regn.
Vi passade på att handla  upp våra sista Dirham istället för att solbada utan sol. Det blev lite smycken och sjalar.
Mycket trevligt folk i svenskgrupperna. Vi har blivit lite som en familj. Personalen är super, mat och dryck gott och vi har sett såå oändligt mycket av landet.
Stor synd att jag skadade mig för jag har inte kunnat vara till 100 procent, men är glad för att det gick bra med huvudet. Däremot kan jag inte gympa och sånt. Har ont i axlarna och knäna. Men det går över.
Nu ska vi snart celibrera ett känt par. Blir high five  med långbord.
 Ljus och kärlek 

6 kommentarer:

Ditte sa...

Himla otur att du gjorde dig illa. Kart att skadan tar ner orken och att du blir begränsad. Men det verkar som om du haft en väldigt bra resa och sett och upplevt mycket- Och att bo på bra hotell är ju värt väldigt mycket.
Stor kram!

BP sa...

Ja, det var ju visserligen en himla otur att du skadade dig i början på din resa, men du verkar ha njutit för fullt ändå. Å det är jag verkligen otroligt glad för! Å du med antar jag. Selfien är ju skitbra! Å ärret är ju ändå lite macho tycker jag. Du är ju en tuff tjej så:-) Dessutom är du inte ens gul och blå i ansiktet så...:-)

PS. Å vem f*n vill gympa/motionera när man har semester. Inte jag i alla fall;-) DS.

znogge sa...

Vilken otur att du skadade dig men du verkar ändå ha kunnat hänga med hyfsat. men visst, samma sak blir det ju inte helt.

Kram och god dag <3

FREEDOMtravel sa...

Otur med skadan, hoppas att du ändå kan uppskatta den spännande resan!

husfruns ordskåp och färgpalett sa...

Så skönt när väderrapporten tar fel :-)
Du har verkligen gjort en resa här och tar med dig mycket hem i bilder och sinn. Gott att det inte blev värre för dig, så fortsatt god bättring!
Kram

wiolettan sa...

Stackars dig vad du har råkat ut för. Bra att du inte blev ännu värre skadad vilket lätt kunnat hända. Det går ju så otroligt fort då man trillar omkull. "Sy 5 stygn utan bedövning", i pannan, hur kan det vara så? Låter mycket plågsamt.
Fint att få ta del av lite av din resa och se vackra vyer. Roligt också att se att du är glad och ler.
Vackert hjärta.
Fortsatt bättring av skadorna.
Varm kram till dig.