torsdag, januari 24, 2019

Brusa högre lilla å

God morgon! En speciell dag idag. Det är sju år sedan, som min älskade Pusselbit somnade in. Siffran 7 är ett heligt tal.. Nyss hade jag 777.777 läsare av min blogg...

Extra många minnen har kommit och gått under de senaste dagarna. Det blir ju så, inför något speciellt. Vi har alla våra glädjeämnen och sorger, i en salig blandning och jag kan inte säga att jag haft sju svåra år heller.

Det fanns tulpaner vid sjukbädden. Det kändes hoppfullt. Just då.

Det här stycket spelades flitigt här hemma. SÅ underbar, dock lite sorgsen, men rogivande. Påminner så mycket om alla vandringar vi gjorde i naturen. Så många bäckar vi hörde brusa, så många tuvor vi hoppade på. Barnsligt, lekfullt.

Så mycket kärlek. Jag saknar verkligen min Pusselbit 💔

💜 Ljus och Kärlek 💜

13 kommentarer:

znogge sa...

Sorgen blir vi tyvärr inte förskonade från och det är tungt att mista en nära och kär person <3 Tack och lov förbleknar sorgen men tomheten och saknaden finns kvar.

Kram

Eva sa...

Jag förstår dig verkligen kan inte ens tänka mig din situation Gerd, sorgen kommer man aldrig över men man lär sig leva med det ..stor varm kram <3

Ingrid sa...

Min Åke skulle ha fyllt 91 år i dag och den 8 februari är det 7 år sedan han gick bort.
Vi har tunga och jobbiga dagar så i början på det nya året.
Varm kram, Ingrid

Ama de casa sa...

Oj, att det redan har gått 7 år? Förstår att sorgen är tung, men du har ju alla fina och ljusa minnen kvar ändå.
Stor KRAM!

Ami sa...

Usch, det är fruktansvärt att mista en kär vän, förstår att det fortfarande känns svårt. Men du har många ljusa och fina minnen från er tid tillsammans ❤
Kram

wiolettan sa...

Tiden går så fort, 7 år sedan, det känns nästan som häromåret då du berättade.
Att förlora någon man älskar och som man levt nära tillsammans med i många år, det tar på och sorgen och saknaden blir otroligt jobbig.
Det bleknar, men finns alltid inom en, något som fattas.
Ni är så fina där på bilden.
Varm kram till dig och jag sänder många tankar.

Ditte sa...

Hela sju år har gått. Både en kort och lång tid på samma gång. Saknaden finn där ofta och gör sig påmind på olika sätt. Så även sorgen. Men livet går vidare ändå. Vissa dagar med lättare steg och andra dagar med tyngre steg. Alla fina och vackra minnen bär du med dig och de finns för alltid hos dig.
Varm kram

Carita Liljendahl sa...

En sådan fin bild av dig och pusselbiten <3
Hugger till i mitt hjärta...
Men lev på de goda minnena... min kära vän!
Vackra tulpaner också.

http://kraka.moah.se sa...

Förstår att sorgen och saknaden är tung.
Kram

Susjos sa...

Vilken underbar bild på er två! SÅ mycket kärlek! Varm Kram till dig!

Susjos sa...

PS. Älskar Björn J:sons Linds "Brusa högre lilla å", sorglig och så fin! DS

BP sa...

Så fina minnen du kan blicka tillbaka på! Du verkligen älskade din fina pusselbit och han dig! Återkalla alla fina stunder, inte bara idag utan alla dagar på året. Tänk alla resor du har gjort ensam! Du kan ju delar dom med honom i tankarna. Han skulle nog vara oerhört stolt över dig!

PS. Vet inte om sju är ett heligt tal, men då du fick 777 777 läsare av din blogg just idag så är det ett fint sammanträffande, om man är skrockfull alltså. Det sägs ju att sju är ett lyckotal, men det passar ju inte riktigt hos dig idag... DS.

Geddfish ♥ sa...

Tack för alla värmande ord!
Självklart är Pusselbit med på alla mina resor och hoppas han känner sig stolt över allt jag gör själv, jo det gör han. Han var så stolt när jag tog BE-körkortet (tungt släp) och andra examina. Han lärde faktiskt upp mig med flit till olika saker som jag skulle klara själv. Sedan.

Siffran 7 är ett heligt tal. Det kan man läsa om i olika sammanhang. Jag har studerat numerologi också, jätteintressant.
På sätt och vis kände jag lycka igår. Och den lyckan var för att jag fick lyckan att få alla dessa kärleksfulla år tillsammans.