onsdag, januari 23, 2019

Havregryn och vårtulpaner

God onsdagsmorgon! Svag sol, 2 minus och puderssnö på backen.

Idag satsar jag på att ta mig till stan. Jag har inte velat utsätta mig för halkrisker utan har handlat på närmaste håll. Idag, en helt regelfri och spontan dag.

Jag sätter de pinfärska tulpanerna, ännu plastbundna, först i inlägget, för ni vill väl inte drunkna i min havregrynsgröt, haha, det allra första 😀

Havregrynsgröt med kanel och rödavinbärssylt. Smaskens för mig. Byggstenar inför dagens id.
Igår var jag på planeringsmöte inför Vasa Orden träffen i februari, som vår grupp ska hålla i. Vi hjälps åt gruppvis för att få det så trevligt som möjligt.

Årsmöte nu på lördag, festklänning och festmiddag. Wow, love it. Älskar att klä upp mig. Noll smink, men fin i håret, smycken och kläder.

💝 Ljus och Kärlek 💝

9 kommentarer:

Ama de casa sa...

Härligt med färgglada tulpaner! :-)

Mannagryns- och risgrynsgröt gillar jag, men havregrynsgröt äter jag inte. Brukar klassa det som hästmat. Haha! Fast det var å andra sidan väääldigt länge sen jag testade - kanske gillar jag det nu om jag äter det med rätt tillbehör? :-)

Kul med festligheter att se fram emot :-)

Ha en finfin dag!

Lena i Wales sa...

Oh, gillar havregrynsgröt, gärna med bär och lite äpplebitar i. Sommartid äter jag mest havregryn med yoghurt och frukt, men vintertid blir det havregrynsgröt.
Har varit i Sverige och en dag var det verkligen snorhalt ute, var riktigt rädd att gå.
Sköt om dej!

Ditte sa...

Havregrynsgröten hoppar jag helt klart över och fäster blicken på de fina tulpanerna. Gröt är inte och har aldrig varit min grej.
Skönt att det är lite mindre halt för några brott ska du inte råka ut för.Vad trevligt med fest! Och visst är det roligt att "klä upp" sig lite extra. Vi ska iväg i kväll på stor fest med middag, dans, underhållning och bubbel. Det ska verkligen bli trevligt och roligt.
Önskar dig en trevlig onsdag.
Varm kram!

Ami sa...

Havregrynsgröt är gott och nyttigt!
Tulpaner är verkligen en vårbukett, så fina!
Och härligt att få klä upp sig och se fram emot trevligheter :)
Kram

Znogge sa...

Visst är det roligt med fester som innebär att man får klä upp sig. Jag tycker att klädkoden kan vara viktig och gillar inte alls när man kommer i jeans på ett bröllop eller ett dop. Sedan vet jag att andra tycker annorlunda men... Härligt att ha en stor tillställning att se fram emot. Här blir det inte så mycket smink heller men utan mascara är jag inte.

Kram och god kväll <3

BP sa...

Havregrynsgröten hoppar jag också över;-) De lila tulpanerna är väldigt vackra, snygg färg:-)
Jättekul med festligheter på lördag. Å visst, det har jag märkt att du älskar klä upp dig, men det var en överraskning att du inte använder smink. Trodde du använde åtminstone Mascara.

Ingrid sa...

Havregrynsgröt är en bra reserv att ta till och gott är det också. Jag har hemkokt äppelmos till min och det blir hur bra som helst!
Tulpaner köper jag gärna den här tiden. Då är de som bäst!
Kram, Ingrid

Susjos sa...

Visst är det underbart med tulpaner! Love it!!
Och nu blev jag riktigt sugen på havregrynsgröt, attans att jag inte har havregryn hemma, det hade varit gott till frukost!!
Så kul att ha lite festligheter att se fram emot!
Kram och godnatt!

Carita Liljendahl sa...

Gröt är inte min melodi men lite kan jag erkänna att det ser gott ut :-)