mÄndag, juni 10, 2019

Glad mĂ„ndag! 10 juni. 😀

God morgon! Jag hoppas verkligen att det hÀr Àr en bra och glÀdjefylld dag, för nu har jag sÄ mycket att fixa, för att fÄ iordning min vardag.

Kom hem igĂ„r kvĂ€ll och i slutet av veckan ger jag mig ivĂ€g igen, pĂ„ ett firande av student Wictor i BorĂ„s. Men det blir en kort visit. 

Mitt gladfoto idag blir Diego, nĂ€r han gĂ€spar. Temat Glad mĂ„ndag, Ă€r uppfunnet av bloggvĂ€nnen Carita đŸ˜€

 Ja, ni fĂ„r Ă€ven Sarah´s ankor och höns pĂ„ bild, nĂ€r de Ă€r intagna för kvĂ€llen. Övrig tid strövar de fritt pĂ„ den enorma tomten. Och ankorna flaxar och vickar pĂ„ rumporna och badar gĂ€rna i baljan eller i sin nya damm.

 Visste ni att man fĂ„r ankĂ€gg ocksĂ„? Jojomen. SjĂ€lv har jag varit med om att ha gĂ€ss, och de Ă€ggen var enorma. AnkĂ€ggen Ă€r vĂ€l storleken mitt emellan höna och gĂ„s.


Ett steg i taget, en dag i taget, en och annan minibloggvandring, sÄ blir mitt motto att komma ikapp.
Jag har massor med tysklandsbilder i mitt arkiv. Dock Àr jag lite galen pÄ min nya mobil, - Àn sÄ lÀnge. Den Àr trilsk och jag Àr envis. Men tar förtjusande bilder. Om fotografen vill.

Ljus och KĂ€rlek

7 kommentarer:

  1. Go morgon och vÀlkommen hem <3
    Jag gillar höns, ankor och andra fjÀderfÀn... i alla fall pÄ bild ;-) dÄ jag Àr allergisk sÄ Àr nÄn mer intim samvaro utesluten.
    Jag ville skaffa höns nÀr vi flyttade hit men det blev stopp frÄn lÀkaren, kanske lika bra eftersom jag kort dÀrefter insjuknade.
    Ha en riktigt fin mÄndag, kram

    SvaraRadera
  2. HÀr var det verkligen ett djuriskt inlÀgg idag :-)

    VĂ€lkommen hem igen! Även om det inte blir sĂ„ lĂ„ngvarigt... ;-)

    SvaraRadera
  3. Det finns mÄnga sorts goda Àgg!
    NÀr jobbade pÄ Karlsö gick kokerskan ut och plockade mÄsÀgg och av dem gjorde hon det underbara flÀskpannkakor.
    Ha en skön mÄndag!
    Kram, Ingrid

    SvaraRadera
  4. VÀlkommen tillbaka till stan. Och vÀlgörande med lantluft Àr det. HÀrliga bilder bÄde pÄ Diego, hönsen och ankorna. Vad gÀller ankÀgg har jag aldrig Àtit dem. I varje fall inte vad jag vet...
    En glad mÄndag Àr det hÀr ocksÄ. StrÄlande sol över huvudstaden och skön sommarvÀrme.
    Och jag laddar inför ny resa i morgon. NU en jobbresa. Ska bli sÄ roligt.

    Vad gÀller din mobil kanske du kan fÄ en genomgÄng dÀr du köpte den.Blir ju irriterande för dig om den lever sitt liv alltför mycket.
    Önskar dig en fin mĂ„ndag.
    Stor kram

    SvaraRadera
  5. VÀlkommen hem igen...för ett tag i alla fall :)
    sÄ fina bilder, men trist att du och mobilen inte kommer överens :(
    Kram

    SvaraRadera
  6. Vilka hÀrliga bilder att bli glad av en mÄndag som denna! VÀlkommen hem igen Àven om det snart blir en tur igen. Synd att du och mobilen inte kommer helt överens för det tekniska ska liksom bara fungera.

    Kram och god kvÀll <3

    SvaraRadera
  7. Hönshuset har alltsÄ blivit ett pensionat för ankor ocksÄ. Den kombon har jag dÄ aldrig hört talas om. Bra att du levererar bildbevis pÄ det. AnkÀgg visste jag heller inte att de ens fanns, för att inte tala om gÄsÀgg. Gud sÄ mycket man lÀr sig i Blogglandia.

    Bilden pÄ Diego - hade aldrig gissat pÄ att han gÀspar. För mig ser han aningen hotfull ut pÄ den bilden. Han Àr mera fotogenisk framifrÄn;-)

    SvaraRadera