onsdag, juni 13, 2018

Snabba ryck, i hundra knyck!

God morgon och här blev det brått. Som om inte jag hade rest eller ska resa tillräckligt 😀Jag fick en återbudstid till Ögonmottagningen, sjukhuset i Skövde, som redan idag! Åh, så bra, hurra! 
Jag har nämligen fått efterstarr efter min ena gråstarrsoperation förrförra året. Det låter, va? Men de går att ta bort med laser.

I morgon reser jag till barn och barnbarn i Ed, nämligen. Det blir en del kalasande där. Elin går ur nian på fredag och i Ed firas det som värsta "Realen". Är nog den enda ort i landet som har kvar den traditionen med utspring och blomsterpåhäng, annat skojsigt, skyltar och vita paraplyer med rosor på Och William, han som går på Chalmers, fyller 20 år! Ojoj, vad tiden går! Och min äldsta dotter fyller också år! Allt ska firas!

Jag letade snabbt upp den här bilden. Den möttes jag av då jag kom hem från Stockholm i förra veckan. En student skulle firas i min trappuppgång och då hade den gullige pappan satt upp den här skylten. Borde egentligen ha sparat den till söndag, eller hur? 😀 

💝 Ljus och Kärlek 💝

10 kommentarer:

Ama de casa sa...

Full rulle hos dig alltså - kul!

Skönt att du fick en återbudstid så snabbt så du får det där fixat.

Sen kan man inte spara alla skyltar till Skyltsöndagen - risk för översvämning i skyltförrådet! ;-)

Eva sa...

Ja ibland blir det så att ha full rulle hos sig kan vara skoj men man får vila mellan sakerna he he va bra med att det går bort med laser o så fort du kommer till njut av dagen kram kram

Anki sa...

Så bra att du fick en så snabb tid!
Full fart som vanligt!
Ha det gott!
Kram

Ami sa...

Så bra att du fick en återbudstid till ögonmottagningen.
Ha det så trevligt med allt firande :)
Kram

znogge sa...

Vilka trevliga dagar med olika firanden som väntar! Med tanke på det var det väldigt praktiskt att du fick en återbudstid för ditt öga. Efterstarr är inte helt ovanligt har jag förstått!

Kram och lycka till i dag <3

Ingrid sa...

Det var verkligen trevligt gjort av N Larsson!
Kram, Ingrid

Femte året i Hjo sa...

Fira ordentligt! Bra att du har fullt upp, det är så det ska vara.

Ditte sa...

Så bra att du fick en tid så snabbt! Och hoppas nu att efterstarren försvinner.
Ja, det är mycket som händer och att fira är ju alltid trevligt. Önskar dig fina dagar i Ed och trevligt firande.
Stor kram och tankar i sena kvällen.

BP sa...

Perfekt med en återbudstid för laserbehandlingen! Å om jag inte minns fel så får man ha solglasögon på sig några dagar efter en laserbehandling av starren. Coolt, med tanke på att du ska festa ett bra tag framöver, och då syns ju inte "sviterna";-)
Lappen grannen satt upp är verkligen trevlig. Sådant gillas skarpt!

Susjos sa...

Ibland blir det skyltning mitt i veckan, bara roligt! Vilken härliga lapp från grannarna! Å så bra att du fick en tid hos ögonläkaren, hoppas allt gick bra! Kram..
PS. Ha det så kul med all uppvaktning framöver! DS