måndag, juli 29, 2019

Glad måndag v 31

Dock inser jag förskräckt att jag sovit bort hela morgonen, så jag säger Glad lunch!😀

Jag, som lägger mig vid 22-tiden, somnar snällt min skönhetssömn, har nu i värmen börjat få olika hyss för mig. Sämsta var i natt, då jag vandrade mellan rummen och slutligen lade mig i bäddsoffan, vilket inte var lyckat det heller, så åter till nya fina ställbara bädden! Då hade klockan hunnit bli 02.30. Somnade till slut, vaknade av mobilalarmet (har ingen väckarklocka längre!)

Tog mina mediciner, ingefärschotten och satte mig på balkongen och lyssnade på en norrländsk semesterpratare, trodde jag.
Vaknade NU förskräckt 12.30 utan mat i magen!

Vi pratar om "Håll Sverige rent" men jag tycker danskarna är förträffliga. Tämligen rent överallt och detta exemplet är ju bara såååå bra! Snup en pose! En stark plastpåse fanns till hands för eventuellt skräp på stranden!

Vem blir inte glad av denna charmiga hyacint?? Lilla Sally, den humoristiska busfröken!

Det är bloggvännen Carita som uppfunnit temat!

God och glad, ljus och kärlek
Välkommen måndag, även om du känns halv!

5 kommentarer:

  1. Det är aldrig för sent att skaffa sig nya vanor ;-)

    Av lilla Sally kan man bara bli glad <3

    Kram

    SvaraRadera
  2. Tyckte nog du var lite sen idag med blogginlägget. Fniss! Men visst är det svårt att sova nu när det är så varmt även på nätterna. Är så glad för våra rejäla fläktar som i alla fall vispar runt luften.
    Bra där att det finns rejäla plastpåsar att tillgå och jag utgår från att plasten kan återanvändas...Detta borde fler kommuner ta efter.
    Och visst är Sally en glad tjej! Så hon passar ju också verkligen in på ditt tema för dagen.
    Stor kram!

    SvaraRadera
  3. Vilken härlig klänning! Den blir man absolut glad av!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Du börjar få mina sovvanor;-) Om man inte kan somna är det bara att gå upp igen, sätta sig på balkongen, där det var 25 grader klockan 01:00 igår, ta fram en bok/tidning eller vad som helst. Åsså lägger man sig mitt i natten för att gå upp mitt på dagen. Det är ju det roliga med att vara pensionär - man kan ställa om dygnsrytmen precis som man vill. Har nog inte lagt mig klockan 22:00 sedan jag slutade jobba, knappt innan heller.

    Bilderna på Sally är bedårande!

    PS. Idén med soppåsar är ju strålande. Sådana borde vi ha här. DS.

    SvaraRadera
  5. Länge sen jag sov så länge. Vaknade en dag först klockan nio och blev nästan förskräckt! Men sen tänkte jag - vad spelar det för roll egentligen, hade ju ingen tid att passa den dagen :-)

    Hoppas du har sovit bättre inatt!

    SvaraRadera